μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Διπλή εκκίνηση Windows 7 RC σημερινή μου και τα Windows XP

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5ης Μαΐου 2009, 02:31
Ομάδα Δωρητών

Default Διπλή εκκίνηση Windows 7 RC σημερινή μου και τα Windows XP

Γεια σου,

Θα ήθελα να διπλής εκκίνησης των Windows 7 RC σημερινή μου και τα Windows XP. Όσον αφορά την εξέταση είμαι, αν δημιουργήσετε ένα νέο διαμέρισμα και να εγκαταστήσετε τα Windows 7 για αυτό, αυτό θα λειτουργήσει ως πρόστιμο διπλή εκκίνηση έτσι;

Από την RC λήγει όπως και η Β, αν ήταν για την κατάργηση των Windows 7 από το σκληρό δίσκο πριν από τη λήξη του, θα ήταν κάτι μέχρι βίδα; Έχω ακούσει για πράγματα όπως η bootmanager, αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος τι ακριβώς κάνει.

Και έχω διαβάσει για το Site της Microsoft, όταν πήγα να το κατεβάσετε, όπως δήλωσε, ο υπολογιστής θα ξεκινήσει το κλείσιμο του κάθε δύο ώρες μετά, αν λήξει, ή κάτι παρόμοιο. Αν μου μόνο εκκίνηση σε XP και περίμενε μέχρι Windows 7 κυκλοφόρησε, αυτό θα επηρεάσει την παύση λειτουργίας;

Μία τελευταία ερώτηση, είμαι τρέχει XP 32bit. Έχει σημασία το αν έχω 32bit και 64bit Windows 7;

Ευχαριστώ.
Old 5ης Μαΐου 2009, 03:47
Ομάδα Δωρητών

Με σκοπό: ναι, ίσως αν δεν το νέο bootloader απομακρύνεται σωστά, ναι, αλλά δεν θα πρέπει να λάβετε 64-bit.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 5ης Μαΐου 2009, 03:52
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, πώς πάει περίπου μία σωστή άρση του bootloader;
Ω και το ένα σχετικά με τις διακοπές, η ερώτησή μου ήταν μάλλον δεν έχει δίκιο. Ήθελα να ξέρω αν μου τα Windows XP θα ξεκινήσει το κλείσιμο του, ή θα παραμείνει το κανονικό, μόνο με την παύση λειτουργίας των Windows 7.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Old 5ης Μαΐου 2009, 05:34
Ομάδα Δωρητών

Αν σκουπίστε τα 7 το διαμέρισμα XP bootloader πρέπει να αναλάβει, αλλιώς μπορείτε απλά pop σε Win XP cd και επισκευής του.

Διακοπές δεν θα επηρεάσει XP.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 5ης Μαΐου 2009, 05:35
Ομάδα Δωρητών

Ok, ευχαριστώ.
Old 5ης Μαΐου 2009, 08:32
Ομάδα Δωρητών

Όσον αφορά Είμαι γνωρίζει την ορθή Επίσημη αποδέσμευση των Win7 αναμένεται πριν από τη λήξη Release Candidate έτσι, και αν είστε μόνο το χρησιμοποιείτε μέχρι να κυκλοφορήσει και στη συνέχεια πηγαίνετε να αγοράσετε ένα αντίτυπο, δεν θα πρέπει το ζήτημα σε όλα.

Straight αναβάθμιση είναι δυνατή νομίζω.
Old 5ης Μαΐου 2009, 22:59
Ομάδα Δωρητών

^ Αυτό είναι αλήθεια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν αντιμετωπίζουν προβλήματα, είναι δυνατόν να μην Τύπου για του χρόνου. Πολύ πιθανό όμως.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πώς μπορώ να απεγκαταστήσετε τα Windows 2000 από διπλή εκκίνηση του συστήματος regedit57 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 23 Αυγούστου 2009 04:15
Χρειάζομαι βοήθεια - PC Δεν Εκκίνηση των Windows σε florinp7487 Λειτουργικά συστήματα Windows 9 2η Μαΐου 2009 15:40
Δεν Εκκίνηση των Windows XP jaybob275 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 10 Νοε 2008 17:26
Η πρόληψη των Windows / PC εκκίνηση robbiecom Γενικά Λογισμικό Chat 4 27 Αυγ 2007 06:49
Διπλή Εκκίνηση (Ubuntu & Windows XP) Liam Linux & Εναλλακτικές OS 1 29 Ιουλ 2007 01:52
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.