manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Dual booting Windows 7 RC i moje trenutne Windows XP

Reply

Thread Tools
Old 5. svibanj 2009, 02:31
Donatorska Grupa

Default Dual booting Windows 7 RC i moje trenutne Windows XP

Bok,

Želim dual boot Windows 7 RC i moj trenutni sustav Windows XP. Dug kao Ja sam zabrinuta, ako ja napravim novu particiju i instalirati Windows 7 dana da, to će raditi fine kao dual boot pravo?

Budući da je RC ističe kao beta, ako su to maknuti Windows 7 from moj hard disk onda kad istekne, da ga ništa vijak gore? Ja sam čuo za stvari poput bootmanager, ali nisam previše siguran što to točno radi.

Tako sam pročitao na Microsoft Site kad sam išao skinuti ga, on je rekao, računalo će započeti isključi svaka dva sata ako je istekao rok trajanja, ili nešto slično. Ako sam samo booted na XP i Windows 7 čekao dok je objavljena, će utjecati na to isključuje?

Jedan od posljednjih pitanje, ja sam trčanje XP 32bit. Da li je stvar da li ja dobiti 32bit ili 64bit Windows 7?

Hvala.
Old 5. svibanj 2009, 03:47
Donatorska Grupa

U cilju: da, vjerojatno nije ako novi bootloader uklanjaju ispravno, da, ali ne biste trebali dobiti 64-bitni.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 5. svibanj 2009, 03:52
Donatorska Grupa

Pa, kako jedan jednom ići oko ispravno uklanjanja bootloader?
Oh i onu o shutdowns, moje pitanje vjerojatno nije formulisana desno. JA ištanje to znati ako moj Windows XP bi početi isključi, ili bi ga i dalje normalno, samo sa Windows 7 isključi.

Hvala za odgovor.
Old 5. svibanj 2009, 05:34
Donatorska Grupa

Ako obrišite 7 particiju XP bootloader bi trebalo preuzeti, inače možete jednostavno pop u Win XP CD i popraviti ga.

Shutdowns neće utjecati na XP.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 5. svibanj 2009, 05:35
Donatorska Grupa

Ok, hvala.
Old 5. svibanj 2009, 08:32
Donatorska Grupa

Dug kao Ja sam svjestan Službenom Pravilno izdanju Win7 se očekuje prije isteka Izdanje Kandidat anyway, pa ako si ga koriste samo dok je izdan i zatim idete kupiti kopiju, ne bi obzira na sve.

Straight nadogradnju je moguće ja mislim.
Old 5. svibanj 2009, 22:59
Donatorska Grupa

^ To je istina, ali nikad ne znam da li naletjeti problema, oni možda neće puštanje na vrijeme. Vrlo vjerojatno ipak.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako mogu deinstalirati Windows 2000 sa Dual Dizanje sustava regedit57 Windows Operating Systems 2 23 kolovoz 2009 04:15
Treba mi pomoć - PC Nije Booting u Windows florinp7487 Windows Operating Systems 9 2. svibanj 2009 15:40
Windows XP ne Booting jaybob275 Windows Operating Systems 1 10. studeni 2008 17:26
Sprečavanje Windows / PC booting robbiecom Općenito Software Chat 4 27. kolovoz 2007 06:49
Dual Booting (Ubuntu & Windows XP) Liam Linux OS i alternativna 1 29. srpnja 2007 01:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.