![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Želim dual boot Windows 7 RC i moj trenutni sustav Windows XP. Dug kao Ja sam zabrinuta, ako ja napravim novu particiju i instalirati Windows 7 dana da, to će raditi fine kao dual boot pravo? Budući da je RC ističe kao beta, ako su to maknuti Windows 7 from moj hard disk onda kad istekne, da ga ništa vijak gore? Ja sam čuo za stvari poput bootmanager, ali nisam previše siguran što to točno radi. Tako sam pročitao na Microsoft Site kad sam išao skinuti ga, on je rekao, računalo će započeti isključi svaka dva sata ako je istekao rok trajanja, ili nešto slično. Ako sam samo booted na XP i Windows 7 čekao dok je objavljena, će utjecati na to isključuje? Jedan od posljednjih pitanje, ja sam trčanje XP 32bit. Da li je stvar da li ja dobiti 32bit ili 64bit Windows 7? Hvala.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U cilju: da, vjerojatno nije ako novi bootloader uklanjaju ispravno, da, ali ne biste trebali dobiti 64-bitni.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Pa, kako jedan jednom ići oko ispravno uklanjanja bootloader? Oh i onu o shutdowns, moje pitanje vjerojatno nije formulisana desno. JA ištanje to znati ako moj Windows XP bi početi isključi, ili bi ga i dalje normalno, samo sa Windows 7 isključi. Hvala za odgovor.
|
| |||
| |||
| Ako obrišite 7 particiju XP bootloader bi trebalo preuzeti, inače možete jednostavno pop u Win XP CD i popraviti ga. Shutdowns neće utjecati na XP.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Ok, hvala.
|
| |||
| |||
| Dug kao Ja sam svjestan Službenom Pravilno izdanju Win7 se očekuje prije isteka Izdanje Kandidat anyway, pa ako si ga koriste samo dok je izdan i zatim idete kupiti kopiju, ne bi obzira na sve. Straight nadogradnju je moguće ja mislim.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ^ To je istina, ali nikad ne znam da li naletjeti problema, oni možda neće puštanje na vrijeme. Vrlo vjerojatno ipak.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako mogu deinstalirati Windows 2000 sa Dual Dizanje sustava | regedit57 | Windows Operating Systems | 2 | 23 kolovoz 2009 04:15 |
| Treba mi pomoć - PC Nije Booting u Windows | florinp7487 | Windows Operating Systems | 9 | 2. svibanj 2009 15:40 |
| Windows XP ne Booting | jaybob275 | Windows Operating Systems | 1 | 10. studeni 2008 17:26 |
| Sprečavanje Windows / PC booting | robbiecom | Općenito Software Chat | 4 | 27. kolovoz 2007 06:49 |
| Dual Booting (Ubuntu & Windows XP) | Liam | Linux OS i alternativna | 1 | 29. srpnja 2007 01:52 |
| Thread Tools | |
| |