mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Dvigubos paleidimo Windows 7 RC ir mano dabartinis Windows XP

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 5, 2009, 02:31
Donorų grupės

Default Dvigubos paleidimo Windows 7 RC ir mano dabartinis Windows XP

Labas,

Norėčiau dvigubos įkrovos Windows 7 RC ir mano dabartinis Windows XP. Kiek aš susirūpinęs, jei aš sukurti naują skirsnį, ir įdiegti "Windows 7 d., kad ji veiks gerai, kaip dvigubos įkrovos teisė?

Nuo RC baigiasi tik kaip beta versija, jei aš buvo pašalinti "Windows 7 iš kietojo disko, kai jis baigiasi, ar tai Sraigtiniai nieko daugiau? Girdėjau daiktų kaip bootmanager, bet aš nelabai suprantu apie ką ji tiksliai daro.

Ir aš skaityti "Microsoft" svetainę, kai aš jį atsisiųsti, tai sakė, kompiuteris pradės nutrūkusio kas dvi valandas po to, jei pasibaigęs, arba kažką panašaus. Jeigu aš tik įkelti į XP ir laukė, kol "Windows 7 pasirodė, ar tai turi įtakos išsijungia?

Ir paskutinis klausimas, Bėgu XP 32bit. Ar turi reikšmės tai, ar gausiu 32bit ar 64bit Windows 7?

Ačiū.
Old Gegužė 5, 2009, 03:47
Donorų grupės

Siekiant: Taip, turbūt ne, jei naujas bootloader yra tinkamai pašalinti, taip, ne, bet jūs turėtumėte gauti 64-bit.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gegužė 5, 2009, 03:52
Donorų grupės

Na, kaip vienas iš karto apie tinkamai pašalinti bootloader?
O ir apie uždarymą viena, mano klausimas galbūt nebuvo suformuluotas teisė. Norėjau sužinoti, ar mano "Windows XP" pradės išsijungia, ar būtų ji išlieka normalus, tik su "Windows 7 uždarymas.

Ačiū už atsakymą.
Old Gegužė 5, 2009, 05:34
Donorų grupės

Jei wipe 7 skirsnio XP įkrovos tvarkyklės turi perimti, kitaip galite tiesiog POP Win XP CD ir pataisyti.

Uždarymų nepaveiks XP.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Gegužė 5, 2009, 05:35
Donorų grupės

Ok, ačiū.
Old Gegužė 5, 2009, 08:32
Donorų grupės

Kiek man žinoma oficialusis Tinkamas išleidimas Win7 tikimasi iki Release Candidate pabaigos vistiek, taigi jei jūs tik naudojate jį, kol jis yra grąžinamas ir tada jūs ruošiatės pirkti kopija, ji neturėtų klausimą visi.

Straight atnaujinti įmanoma manau.
Old Gegužė 5, 2009, 22:59
Donorų grupės

^ Tai tiesa, bet jūs niekada žinoti, jei jie susidurtų su problemomis, ji gali būti išleidimo laiku. Labai tikėtina, nors.

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kaip pašalinti Windows 2000 dvigubą paleidimo sistema regedit57 Windows "operacinės sistemos 2 Rugpjūtis 23, 2009 04:15
I need help - PC Ne Atsisiųsti į Windows florinp7487 Windows "operacinės sistemos 9 2 gegužė 2009 15:40
"Windows XP" Ne Atsisiuntimas jaybob275 Windows "operacinės sistemos 1 Lapkritis 10, 2008 17:26
Neleisti Windows / PC Atsisiuntimas robbiecom BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 Rugpjūtis 27, 2007 06:49
Dvigubas Atsisiųsti (Ubuntu ir Windows XP) Liam Linux & Alternative OS 1 29 liepa 2007 01:52
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.