![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Norėčiau dvigubos įkrovos Windows 7 RC ir mano dabartinis Windows XP. Kiek aš susirūpinęs, jei aš sukurti naują skirsnį, ir įdiegti "Windows 7 d., kad ji veiks gerai, kaip dvigubos įkrovos teisė? Nuo RC baigiasi tik kaip beta versija, jei aš buvo pašalinti "Windows 7 iš kietojo disko, kai jis baigiasi, ar tai Sraigtiniai nieko daugiau? Girdėjau daiktų kaip bootmanager, bet aš nelabai suprantu apie ką ji tiksliai daro. Ir aš skaityti "Microsoft" svetainę, kai aš jį atsisiųsti, tai sakė, kompiuteris pradės nutrūkusio kas dvi valandas po to, jei pasibaigęs, arba kažką panašaus. Jeigu aš tik įkelti į XP ir laukė, kol "Windows 7 pasirodė, ar tai turi įtakos išsijungia? Ir paskutinis klausimas, Bėgu XP 32bit. Ar turi reikšmės tai, ar gausiu 32bit ar 64bit Windows 7? Ačiū.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siekiant: Taip, turbūt ne, jei naujas bootloader yra tinkamai pašalinti, taip, ne, bet jūs turėtumėte gauti 64-bit.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Na, kaip vienas iš karto apie tinkamai pašalinti bootloader? O ir apie uždarymą viena, mano klausimas galbūt nebuvo suformuluotas teisė. Norėjau sužinoti, ar mano "Windows XP" pradės išsijungia, ar būtų ji išlieka normalus, tik su "Windows 7 uždarymas. Ačiū už atsakymą.
|
| |||
| |||
| Jei wipe 7 skirsnio XP įkrovos tvarkyklės turi perimti, kitaip galite tiesiog POP Win XP CD ir pataisyti. Uždarymų nepaveiks XP.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ok, ačiū.
|
| |||
| |||
| Kiek man žinoma oficialusis Tinkamas išleidimas Win7 tikimasi iki Release Candidate pabaigos vistiek, taigi jei jūs tik naudojate jį, kol jis yra grąžinamas ir tada jūs ruošiatės pirkti kopija, ji neturėtų klausimą visi. Straight atnaujinti įmanoma manau.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ^ Tai tiesa, bet jūs niekada žinoti, jei jie susidurtų su problemomis, ji gali būti išleidimo laiku. Labai tikėtina, nors.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip pašalinti Windows 2000 dvigubą paleidimo sistema | regedit57 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Rugpjūtis 23, 2009 04:15 |
| I need help - PC Ne Atsisiųsti į Windows | florinp7487 | Windows "operacinės sistemos | 9 | 2 gegužė 2009 15:40 |
| "Windows XP" Ne Atsisiuntimas | jaybob275 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Lapkritis 10, 2008 17:26 |
| Neleisti Windows / PC Atsisiuntimas | robbiecom | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Rugpjūtis 27, 2007 06:49 |
| Dvigubas Atsisiųsti (Ubuntu ir Windows XP) | Liam | Linux & Alternative OS | 1 | 29 liepa 2007 01:52 |
| Temos įrankiai | |
| |