rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Podwójnego rozruchu systemu Windows 7 RC i mojej obecnej Windows XP

Reply

Narzędzia wątku
Old 5 maj, 2009, 02:31
Grupa dawcy

Default Podwójnego rozruchu systemu Windows 7 RC i mojej obecnej Windows XP

Cześć,

Pragnę podwójnego rozruchu systemu Windows 7 RC i mój obecny system Windows XP. Jeśli chodzi I'm, jeżeli mogę utworzyć nową partycję i zainstalować system Windows 7 w sprawie, że to będzie działać dobrze, jako podwójny rozruch prawo?

Ponieważ RC wygasa, tak jak w wersji beta, jeżeli zostały do usunięcia systemu Windows 7 z mojego twardego dysku, gdy wygasa, to czy coś się śruby? Słyszałem rzeczy jak BootManager, ale nie jestem zbyt pewny co dokładnie robi.

I już przeczytać w witrynie Microsoft Witryna kiedy wyszedł, aby go pobrać, to powiedział, komputer będzie rozpocząć zamykanie co dwie godziny po jeśli upłynął, lub coś podobnego. Jeśli tylko uruchamiany w XP i czekał, aż system Windows 7 został zwolniony, będzie to mieć wpływu na zamykanie?

Jedno pytanie, I'm uruchomiony XP 32bit. Czy mogę otrzymać, czy 32bit lub 64bit Windows 7?

Dzięki.
Old 5 maj, 2009, 03:47
Grupa dawcy

W: Tak, prawdopodobnie nie, jeśli nowe bootloader jest usuwany prawidłowo, tak, ale nie należy uzyskać 64-bitowe.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 5 maj, 2009, 03:52
Grupa dawcy

Cóż, jak właściwie jednym zamachem o usunięcie bootloader?
No i jedno dotyczące zamknięcia, na moje pytanie prawdopodobnie nie został sformułowany w prawo. Chciałam wiedzieć, czy mój Windows XP startowałaby zamykania lub mógłby on pozostać normalne, tylko z Windows 7 zamykania.

Dziękujemy za odpowiedź.
Old 5 maj, 2009, 05:34
Grupa dawcy

Jeśli wytrzeć 7 partycji XP bootloader powinien przejąć, inaczej możesz pop w Win XP cd i naprawy.

Wyłączeniami nie wpłynie XP.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 5 maj, 2009, 05:35
Grupa dawcy

Ok, dzięki.
Old 5 maj, 2009, 08:32
Grupa dawcy

Jeśli chodzi o Jestem świadomy Dzienniku Proper Zwolnienie Win7 się spodziewać przed upływem Release Candidate i tak, więc jeśli tylko jej używania do czasu jej zwolniony, a następnie masz zamiar kupić kopię, nie powinien on sprawę na wszyscy.

Straight uaktualnienie jest możliwe myślę.

My System: FordyPC

Procesor (y):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Płyta główna:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Pamięć RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Karta graficzna (y):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1 TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III 500W & Earthwatts
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (y):
2 x Acer P193WAd
Operating System (-y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 5 maj, 2009, 22:59
Grupa dawcy

^ To prawda, ale nigdy nie wiesz, jeśli natrafisz na problemy, które mogą nie zwalnia na czas. Bardzo mało prawdopodobne, choć.

Register

Zakładki