![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Pragnę podwójnego rozruchu systemu Windows 7 RC i mój obecny system Windows XP. Jeśli chodzi I'm, jeżeli mogę utworzyć nową partycję i zainstalować system Windows 7 w sprawie, że to będzie działać dobrze, jako podwójny rozruch prawo? Ponieważ RC wygasa, tak jak w wersji beta, jeżeli zostały do usunięcia systemu Windows 7 z mojego twardego dysku, gdy wygasa, to czy coś się śruby? Słyszałem rzeczy jak BootManager, ale nie jestem zbyt pewny co dokładnie robi. I już przeczytać w witrynie Microsoft Witryna kiedy wyszedł, aby go pobrać, to powiedział, komputer będzie rozpocząć zamykanie co dwie godziny po jeśli upłynął, lub coś podobnego. Jeśli tylko uruchamiany w XP i czekał, aż system Windows 7 został zwolniony, będzie to mieć wpływu na zamykanie? Jedno pytanie, I'm uruchomiony XP 32bit. Czy mogę otrzymać, czy 32bit lub 64bit Windows 7? Dzięki.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W: Tak, prawdopodobnie nie, jeśli nowe bootloader jest usuwany prawidłowo, tak, ale nie należy uzyskać 64-bitowe.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cóż, jak właściwie jednym zamachem o usunięcie bootloader? No i jedno dotyczące zamknięcia, na moje pytanie prawdopodobnie nie został sformułowany w prawo. Chciałam wiedzieć, czy mój Windows XP startowałaby zamykania lub mógłby on pozostać normalne, tylko z Windows 7 zamykania. Dziękujemy za odpowiedź.
|
| |||
| |||
| Jeśli wytrzeć 7 partycji XP bootloader powinien przejąć, inaczej możesz pop w Win XP cd i naprawy. Wyłączeniami nie wpłynie XP.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Ok, dzięki.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli chodzi o Jestem świadomy Dzienniku Proper Zwolnienie Win7 się spodziewać przed upływem Release Candidate i tak, więc jeśli tylko jej używania do czasu jej zwolniony, a następnie masz zamiar kupić kopię, nie powinien on sprawę na wszyscy. Straight uaktualnienie jest możliwe myślę.
|
| |||
| |||
| ^ To prawda, ale nigdy nie wiesz, jeśli natrafisz na problemy, które mogą nie zwalnia na czas. Bardzo mało prawdopodobne, choć.
![]() |
|
| Zakładki |