menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Duální bootování Windows 7 RC a môj súčasný systém Windows XP

Reply

Thread Tools
Old 5. mája 2009, 02:31
Darcu Skupina

Default Duální bootování Windows 7 RC a môj súčasný systém Windows XP

Nazdar,

Prial by som si, aby duální boot Windows 7 RC a môj súčasný systém Windows XP. Čo sa týka mňa, keď som si vytvoriť nový oddiel a inštalovať Windows 7 na to, že to bude fungovať dobre ako duálny boot v poriadku?

Vzhľadom k tomu, že RC skončí rovnako ako beta, keď som bola na odstránenie Windows 7 z môjho pevného disku, keď to skončí, by sa skrutkovacím niečo deje? Počul som o veci ako bootmanager, ale nejsem príliš istý, čo presne robí.

A já si prečítať na stránkach spoločnosti Microsoft, keď som išiel k stiahnutiu je, že povedal, že počítače by sa začať s vypínáním každé dve hodiny potom, čo v prípade skončenia platnosti, alebo niečo podobné. Kdybych len nastartoval do XP a čakali, až systém Windows 7 bol prepustený, by to mať vplyv na vypínanie?

Posledná otázka, Bežím XP 32bit. Záleží na tom, či mám 32bit alebo 64bit Windows 7?

Vďaka.
Old 5. mája 2009, 03:47
Darcu Skupina

V poradí: áno, pravdepodobne ne-li nový zavádzač je odstránená správne, áno, nie, ale mali by ste dostať 64-bit.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 5. mája 2009, 03:52
Darcu Skupina

No, ako sa naraz asi správne odstránenie zavadec?
Aha, a ten o odstávky, moja otázka znie asi nebolo správne. Chcel som vedieť, či moje Windows XP by sa začať s vypínaním, alebo by to zostať normálne, len s Windows 7 vypínáním.

Vďaka za odpoveď.
Old 5. mája 2009, 05:34
Darcu Skupina

Ak budete utierať 7 oddielov na XP Zavádzač by mal prevziať, inak stačí pop vo Win XP cd a opraviť.

Odstávky nebude mať vplyv na XP.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 5. mája 2009, 05:35
Darcu Skupina

Ok, vďaka.
Old 5. mája 2009, 08:32
Darcu Skupina

Čo sa týka som si vedomý Úradnom Správne Uvoľnenie Win7 sa očakáva pred uplynutím Release Candidate rovnako, takže ak máte len to, až sa to uvoľní a potom vy budete kupovať kópiu, malo by na tom, na všetko.

Priamo upgrade je možné si myslím.
Old 5. mája 2009, 22:59
Darcu Skupina

^ To je síce pravda, ale nikdy neviete, ak dostanú do problémov, ktoré nemusia správa o čas. Veľmi pravdepodobne nie.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ako mám odinštalovať Windows 2000 od Dvou Zavedenie systému regedit57 Operačné systémy Windows 2 23.srpna 2009 04:15
I Need Help - PC nie je Zavedenie Windows florinp7487 Operačné systémy Windows 9 2. mája 2009 15:40
Windows XP Nie je Zavedenie jaybob275 Operačné systémy Windows 1 10. novembra 2008 17:26
Prevencia Windows / PC zavádzaním robbiecom Všeobecné Software Chat 4 27. augusta 2007 06:49
Zavedenie dvojitého (Ubuntu a Windows XP) Liam Linux & Alternatívne OS 1 29. júl 2007 01:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.