![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Prial by som si, aby duální boot Windows 7 RC a môj súčasný systém Windows XP. Čo sa týka mňa, keď som si vytvoriť nový oddiel a inštalovať Windows 7 na to, že to bude fungovať dobre ako duálny boot v poriadku? Vzhľadom k tomu, že RC skončí rovnako ako beta, keď som bola na odstránenie Windows 7 z môjho pevného disku, keď to skončí, by sa skrutkovacím niečo deje? Počul som o veci ako bootmanager, ale nejsem príliš istý, čo presne robí. A já si prečítať na stránkach spoločnosti Microsoft, keď som išiel k stiahnutiu je, že povedal, že počítače by sa začať s vypínáním každé dve hodiny potom, čo v prípade skončenia platnosti, alebo niečo podobné. Kdybych len nastartoval do XP a čakali, až systém Windows 7 bol prepustený, by to mať vplyv na vypínanie? Posledná otázka, Bežím XP 32bit. Záleží na tom, či mám 32bit alebo 64bit Windows 7? Vďaka.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V poradí: áno, pravdepodobne ne-li nový zavádzač je odstránená správne, áno, nie, ale mali by ste dostať 64-bit.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| No, ako sa naraz asi správne odstránenie zavadec? Aha, a ten o odstávky, moja otázka znie asi nebolo správne. Chcel som vedieť, či moje Windows XP by sa začať s vypínaním, alebo by to zostať normálne, len s Windows 7 vypínáním. Vďaka za odpoveď.
|
| |||
| |||
| Ak budete utierať 7 oddielov na XP Zavádzač by mal prevziať, inak stačí pop vo Win XP cd a opraviť. Odstávky nebude mať vplyv na XP.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Ok, vďaka.
|
| |||
| |||
| Čo sa týka som si vedomý Úradnom Správne Uvoľnenie Win7 sa očakáva pred uplynutím Release Candidate rovnako, takže ak máte len to, až sa to uvoľní a potom vy budete kupovať kópiu, malo by na tom, na všetko. Priamo upgrade je možné si myslím.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ^ To je síce pravda, ale nikdy neviete, ak dostanú do problémov, ktoré nemusia správa o čas. Veľmi pravdepodobne nie.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako mám odinštalovať Windows 2000 od Dvou Zavedenie systému | regedit57 | Operačné systémy Windows | 2 | 23.srpna 2009 04:15 |
| I Need Help - PC nie je Zavedenie Windows | florinp7487 | Operačné systémy Windows | 9 | 2. mája 2009 15:40 |
| Windows XP Nie je Zavedenie | jaybob275 | Operačné systémy Windows | 1 | 10. novembra 2008 17:26 |
| Prevencia Windows / PC zavádzaním | robbiecom | Všeobecné Software Chat | 4 | 27. augusta 2007 06:49 |
| Zavedenie dvojitého (Ubuntu a Windows XP) | Liam | Linux & Alternatívne OS | 1 | 29. júl 2007 01:52 |
| Thread Tools | |
| |