![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво,
Желим дуал боот Уиндоус 7 РЦ и мој тренутни систем Уиндоус КСП. Дуг као ЈА сам забринута, ако ја направим нову партицију и инсталирате Уиндоус 7 дана да, то ће радити фине као дуал боот право? Будући да је РЦ истиче као бета, ако су за премештање Уиндоуси 7 из мој хард диск онда кад истекне, да га ништа вијак горе? Ја сам чуо за ствари попут боотманагер, али нисам превише сигуран шта то тачно ради. Тако сам прочитао на Мицрософт Сите кад сам ишао скинути га, он је рекао, рачунар ће започети искључи свака два сата ако је истекао рок трајања, или нешто слично. Ако сам само боотед на КСП и Уиндоус 7 чекао док је објављена, ће утицати на то искључује? Један од последњих питање, ја сам трчање КСП 32бит. Да ли је ствар да ли ја добити 32бит или 64бит Уиндоус 7? Хвала.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
У циљу: да, вероватно није ако нови боотлоадер уклањају исправно, да, али не бисте требали добити 64-битни.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Па, како један једном ићи око исправно уклањања боотлоадер?
Ох и ону о схутдоунс, моје питање вероватно није формулисана десно. ЈА оскудица за кноткле да мој Уиндоус КСП би почети искључи, или би га и даље нормално, само са Уиндоус 7 искључи. Хвала за одговор.
|
|||
|
|||
|
Ако обришите 7 партицију КСП боотлоадер би требало преузети, иначе можете једноставно поп у Уин КСП ЦД и поправити га.
Схутдоунс неће утицати на КСП.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Ок, хвала.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Дуг као ЈА сам свестан Службеном Правилно издању Уин7 се очекује пре истека Едиција Кандидат Аныуаы, па ако си га користе само док је издат и затим идете купити копију, не би обзира на све.
Страигхт надоградњу је могуће ја мислим.
|
|
|||
|
|||
|
^ То је истина, али никад не знам да ли налетети проблема, они можда неће пуштање на време. Врло вероватно ипак.