az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Çift önyükleme Windows 7 RC ve geçerli Windows XP

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 02:31 5.
Bağış Grubu

Default Çift önyükleme Windows 7 RC ve geçerli Windows XP

Merhaba,

Ben çift önyükleme Windows 7 RC ve geçerli Windows XP isterdim. As far as I'm ilgili, eğer yeni bir bölüm oluşturmak ve Windows 7 yüklemek, bir çift çizme sağ olarak iyi çalışır?

Çünkü RC beta gibi dolduğunda, eğer olduğunu ne zaman sona erer Sabit sürücüden, bu herhangi bir şeyi vida de Windows 7 kaldırmak için? Ben bootmanager gibi şeyler duymadım ettik ama ben de tam olarak ne yaptığını emin değilim.

Ve Microsoft websitesindeki ben indirmek için gittim okuyun sonra, bu, bilgisayar her iki saat sonra, süresi dolmuş veya benzeri kapatma başlatmak söyledi. Sadece XP için bir önyükleme kadar Windows 7 yayımlanan bekledim, onu etkileyecek olan kapatma?

Son bir soru, ben XP 32bit kullanıyorum. Sorun teşkil edip ben 32bit veya 64bit Windows 7 mi?

Teşekkürler.
Old May 2009, 03:47 5.
Bağış Grubu

In order: evet, eğer yeni açılış doğru kaldırılır olasılıkla değil, evet, hayır, ancak 64 bit almalısınız.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old May 2009, 03:52 5.
Bağış Grubu

Peki, nasıl tek tek hakkında düzgün bir açılış çıkarmadan mı?
Oh ve kapar hakkında bir, benim soru muhtemelen doğru ifadelerle değildi. Eğer Windows XP'de kapatma veya normal devam edecek, sadece Windows 7 kapatma ile başlayacak biliyorum istedim.

Yanıt için teşekkürler.
Old May 2009, 05:34 5.
Bağış Grubu

Eğer, aksi takdirde sadece Win XP Açılır edebilirsiniz XP açılış devralması gereken 7 bölümü silmek CD ve onarım.

Kapar XP etkilemez.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old May 2009, 05:35 5.
Bağış Grubu

Tamam, teşekkürler.
Old May 2009, 08:32 5.
Bağış Grubu

Bildiğim kadarıyla korkmaktayım Resmi Uygun Yayın Win7 ve Release Candidate süresinin bitiminden önce, yine, kadar ve sonra bir kopyasını almak olacak yayımlanan's eğer sadece kullanıyorsanız bekleniyor, ona önemli gerekir hepsi.

Düz yükseltme sanırım mümkün.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old May 2009, 22:59 5.
Bağış Grubu

^ Bu doğrudur, ama eğer sorun girmek asla bilemezsin, zamanla bırakmak olabilir. Çok mümkün olsa.

Register

Bookmarks