![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben çift önyükleme Windows 7 RC ve geçerli Windows XP isterdim. As far as I'm ilgili, eğer yeni bir bölüm oluşturmak ve Windows 7 yüklemek, bir çift çizme sağ olarak iyi çalışır? Çünkü RC beta gibi dolduğunda, eğer olduğunu ne zaman sona erer Sabit sürücüden, bu herhangi bir şeyi vida de Windows 7 kaldırmak için? Ben bootmanager gibi şeyler duymadım ettik ama ben de tam olarak ne yaptığını emin değilim. Ve Microsoft websitesindeki ben indirmek için gittim okuyun sonra, bu, bilgisayar her iki saat sonra, süresi dolmuş veya benzeri kapatma başlatmak söyledi. Sadece XP için bir önyükleme kadar Windows 7 yayımlanan bekledim, onu etkileyecek olan kapatma? Son bir soru, ben XP 32bit kullanıyorum. Sorun teşkil edip ben 32bit veya 64bit Windows 7 mi? Teşekkürler.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| In order: evet, eğer yeni açılış doğru kaldırılır olasılıkla değil, evet, hayır, ancak 64 bit almalısınız.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Peki, nasıl tek tek hakkında düzgün bir açılış çıkarmadan mı? Oh ve kapar hakkında bir, benim soru muhtemelen doğru ifadelerle değildi. Eğer Windows XP'de kapatma veya normal devam edecek, sadece Windows 7 kapatma ile başlayacak biliyorum istedim. Yanıt için teşekkürler.
|
| |||
| |||
| Eğer, aksi takdirde sadece Win XP Açılır edebilirsiniz XP açılış devralması gereken 7 bölümü silmek CD ve onarım. Kapar XP etkilemez.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Tamam, teşekkürler.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bildiğim kadarıyla korkmaktayım Resmi Uygun Yayın Win7 ve Release Candidate süresinin bitiminden önce, yine, kadar ve sonra bir kopyasını almak olacak yayımlanan's eğer sadece kullanıyorsanız bekleniyor, ona önemli gerekir hepsi. Düz yükseltme sanırım mümkün.
|
| |||
| |||
| ^ Bu doğrudur, ama eğer sorun girmek asla bilemezsin, zamanla bırakmak olabilir. Çok mümkün olsa.
![]() |
|
| Bookmarks |