менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Подвійне завантаження Windows 7 RC та моєї поточної Windows XP

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 2009 травень, 02:31
Донор групи

Default Подвійне завантаження Windows 7 RC та моєї поточної Windows XP

Привіт,

Я хотів би подвійний завантаження Windows 7 RC та моєї поточної Windows XP. Наскільки я можу судити, якщо я створюю новий розділ і встановити Windows 7 про те, що вона буде чудово працювати як подвійного правий чобіт?

Оскільки РК закінчується як бета, якщо б я видалити Windows 7 з жорсткого диска, коли він закінчується, чи буде це все до гвинта? Я чув про речі, як BootManager, але я не зовсім впевнений, що саме вона робить.

І я читав на сайті Microsoft, коли я вирушив у завантажити його, вона сказала, комп'ютер почне закриття кожні дві години після, якщо минув, або щось подібне. Якщо б я тільки завантажиться в XP і почекав, поки була випущена Windows 7, чи буде це вплинути на закриття?

І останнє питання, я Running XP 32bit. Чи має значення я отримати 32bit чи 64bit Windows 7?

Спасибо.
Old 5 2009 травень, 03:47
Донор групи

У порядку: Так, напевно, якщо не новий завантажувач видалені правильно, так, ні, але ви повинні отримати 64-Bit.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 5 2009 травень, 03:52
Донор групи

Ну, як один одним махом про правильну видалення завантажувача?
Та й той, про зупинка, на мій питання, ймовірно, не було сформульовано право. Я хотів би знати, якщо Windows XP б почати з виключенням чи це нормально, тільки з Windows 7 закриття.

Спасибо за ответ.
Old 5 2009 травень, 05:34
Донор групи

Якщо ви знищили 7 розділу завантажувач XP повинна взяти на себе, в іншому випадку ви можете просто поп в Win XP CD і усунути її.

Зупинить не вплине на XP.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 5 2009 травень, 05:35
Донор групи

Добре, дякую.
Old 5 2009 травень, 08:32
Донор групи

Наскільки мені відомо Офіційні Власне Звільнення Win7, як очікується, до закінчення Release Candidate У всякому разі, так що якщо ви тільки використовувати його, поки не звільнили, а потім ви збираєтеся купити копії, вона не повинна питання на все.

Прямо оновлення можна, я думаю.
Old 5 травня 2009, 22:59
Донор групи

^ Це вірно, але ви ніколи не знаєте, якщо вони зіткнуться з проблемами, вони можуть не звільнення від часу. Малоймовірно, хоча.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як видалити Windows 2000 з системою подвійний завантаження regedit57 Операційні системи Windows 2 23 серпня 2009 04:15
Мені потрібна допомога - ПК не завантаження у Windows florinp7487 Операційні системи Windows 9 2 травня 2009 15:40
Windows XP Чи не завантаження jaybob275 Операційні системи Windows 1 10 листопада 2008 17:26
Попередження Windows / PC завантаження robbiecom General Software чат 4 27 серпня 2007 06:49
Подвійне завантаження (Ubuntu & Windows XP) Liam Linux & альтернативних ОС 1 29 липня 2007 01:52
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.