![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я хотів би подвійний завантаження Windows 7 RC та моєї поточної Windows XP. Наскільки я можу судити, якщо я створюю новий розділ і встановити Windows 7 про те, що вона буде чудово працювати як подвійного правий чобіт? Оскільки РК закінчується як бета, якщо б я видалити Windows 7 з жорсткого диска, коли він закінчується, чи буде це все до гвинта? Я чув про речі, як BootManager, але я не зовсім впевнений, що саме вона робить. І я читав на сайті Microsoft, коли я вирушив у завантажити його, вона сказала, комп'ютер почне закриття кожні дві години після, якщо минув, або щось подібне. Якщо б я тільки завантажиться в XP і почекав, поки була випущена Windows 7, чи буде це вплинути на закриття? І останнє питання, я Running XP 32bit. Чи має значення я отримати 32bit чи 64bit Windows 7? Спасибо.
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У порядку: Так, напевно, якщо не новий завантажувач видалені правильно, так, ні, але ви повинні отримати 64-Bit.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ну, як один одним махом про правильну видалення завантажувача? Та й той, про зупинка, на мій питання, ймовірно, не було сформульовано право. Я хотів би знати, якщо Windows XP б почати з виключенням чи це нормально, тільки з Windows 7 закриття. Спасибо за ответ.
|
| |||
| |||
| Якщо ви знищили 7 розділу завантажувач XP повинна взяти на себе, в іншому випадку ви можете просто поп в Win XP CD і усунути її. Зупинить не вплине на XP.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Добре, дякую.
|
| |||
| |||
| Наскільки мені відомо Офіційні Власне Звільнення Win7, як очікується, до закінчення Release Candidate У всякому разі, так що якщо ви тільки використовувати його, поки не звільнили, а потім ви збираєтеся купити копії, вона не повинна питання на все. Прямо оновлення можна, я думаю.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ^ Це вірно, але ви ніколи не знаєте, якщо вони зіткнуться з проблемами, вони можуть не звільнення від часу. Малоймовірно, хоча.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як видалити Windows 2000 з системою подвійний завантаження | regedit57 | Операційні системи Windows | 2 | 23 серпня 2009 04:15 |
| Мені потрібна допомога - ПК не завантаження у Windows | florinp7487 | Операційні системи Windows | 9 | 2 травня 2009 15:40 |
| Windows XP Чи не завантаження | jaybob275 | Операційні системи Windows | 1 | 10 листопада 2008 17:26 |
| Попередження Windows / PC завантаження | robbiecom | General Software чат | 4 | 27 серпня 2007 06:49 |
| Подвійне завантаження (Ubuntu & Windows XP) | Liam | Linux & альтернативних ОС | 1 | 29 липня 2007 01:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |