![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз притежавате Elonex XP Media Center Edition 2005, наскоро се опитах да reprogramme на компютъра, тъй като има "възстановите настройките фабрика" Аз направих това може пъти без никакви проблеми, обаче аз partioned на дискове и с някои съвети бях казал какво да направя, но това никога не работи, а сега го казва Windows корен> \ System32 \ hal.dll. моля инсталирайте файла Това дори не стигна до дневник в екрана Аз копирани файла от лаптопа и пуснати в компактдиска шофиране, но тя няма да се чете, човек по време на работа погледна към него и каза, че не може да се промени на BIOS, че изглежда да са заключени и посъветвани да извадите батерията от Майка дъска за нулиране и той може да reprogramme го. Am I вярно, че има само една батерия в компютъра? както аз го отстранете го и все още не работи. Направих опит да търсите в компютъра, но като дискове, а като на компютъра е всичко в едно всичко е в монитора и е трудно да се направи. Всеки ще помогне да се appreacted |
|
| |||
| |||
| Добре обитаван от духове, нали се отстранят всички правомощия да ръководи и правомощия да изключите компютъра от мрежата, преди да вземат това батерията на дънната платка навън? ако не е тя да не са работили. Опитайте с това и той трябва да работи добре пич нека не.
__________________ (Моят живот) [Computers-Лаптопи-Xbox360-Музика-TV-Филми-] колеж Обучение за моята степен по компютинг. |
|
| |||
| |||
| mrberty Да аз го премахнете всички правомощия да ръководи и батерията е премахнат съм просто сложи това батерията обратно, тъй като след последния ми пост и поставен обратно в този за съжаление все още е едно и също |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Настанявам XP Media Center Edition | iixxxii | Windows операционни системи | 0 | 12 Юни 2009 04:52 |
| Инсталиране на Windows XP Media Center Editon 2005 Грешка! | PCHardDrive | Windows операционни системи | 26 | 13 Авг 2008 16:34 |
| XP Media Center Edition изтегляне, да ми помогне | Cew27 | Windows операционни системи | 1 | 13 април 2008 10:00 |
| Windows Media Center | ComputerGuy | Windows операционни системи | 2 | 27-ми септември 2007 17:37 |
| "Microsoft Windows XP Media Centre Edition 2005" | gregfm | Общи Софтуер Чат | 2 | 23rd Nov 2006 06:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |