menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Elonex XP Media Center Edition 2005 Chybějící soubory - Corrupt

Reply

Thread Nástroje
Old 28. června 2009, 14:17
Nový člen skupiny

Default Elonex XP Media Center Edition 2005 Chybějící soubory - Corrupt

I vlastní Elonex XP Media Center Edition 2005, nedávno jsem se pokusil znovu na kus, protože má "obnovit tovární nastavení" jsem udělal to může doby bez problému, ale já partioned disků a několik rad i to, co bylo řečeno na dělat, ale to nikdy pracoval a nyní se říká

Windows root> \ system32 \ hal.dll. prosím přeinstalujte obrázek

Nebude to ani dostat na záznam v obrazovce

I zkopírovali soubor z notebooku a umístěn na CD, ale to nebude číst, chlapa na práci si ji prohlédl a řekl, že nemůže změnit bios Zdá se, že to zamčené dolů a doporučeno baterii od matka palubě reset a může jej znovu. Am i správné, že existuje pouze jedna baterie v počítači? jak jsem odebrat a stále nefunguje.
Udělal jsem zkusit hledat v PC, ale jako mechanik, ale jako na PC, je vše v jednom vše, co je v monitoru a je obtížné dělat. Pomoci by se appreacted
Old 29. června 2009, 00:45
Dárce Skupina

Ok strašidelný, jste odstranit všechny síly vede a vypněte napájení k počítači ze sítě, než budete brát tuto baterii na desce ven? není-li to nebude mít pracoval. Vyzkoušejte to a to by mělo fungovat dobře kámo nech mě ne.
Old 30. června 2009, 13:30
Nový člen skupiny

mrberty

Ano i to odstranit všechny síly vede a baterie byla odstraněna jsem dát baterie zpět poté, co od poslední místo, a zapojit se zpátky do bohužel je to stále stejné
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Instalace XP Media Center Edition iixxxii Operační systémy Windows 0 12 června 2009 04:52
Instalace Windows XP Media Center Editon 2005 Chyba! PCHardDrive Operační systémy Windows 26 13. srpen 2008 16:34
XP Media Center Edition, pomozte mi Cew27 Operační systémy Windows 1 13. dubna 2008 10:00
Windows Media Center ComputerGuy Operační systémy Windows 2 27. Září 2007 17:37
'Microsoft Windows XP Media Centre vydání 2005' gregfm Obecné Software Chat 2 23. listopadu 2006 06:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.