![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I vlastní Elonex XP Media Center Edition 2005, nedávno jsem se pokusil znovu na kus, protože má "obnovit tovární nastavení" jsem udělal to může doby bez problému, ale já partioned disků a několik rad i to, co bylo řečeno na dělat, ale to nikdy pracoval a nyní se říká Windows root> \ system32 \ hal.dll. prosím přeinstalujte obrázek Nebude to ani dostat na záznam v obrazovce I zkopírovali soubor z notebooku a umístěn na CD, ale to nebude číst, chlapa na práci si ji prohlédl a řekl, že nemůže změnit bios Zdá se, že to zamčené dolů a doporučeno baterii od matka palubě reset a může jej znovu. Am i správné, že existuje pouze jedna baterie v počítači? jak jsem odebrat a stále nefunguje. Udělal jsem zkusit hledat v PC, ale jako mechanik, ale jako na PC, je vše v jednom vše, co je v monitoru a je obtížné dělat. Pomoci by se appreacted |
|
| |||
| |||
| Ok strašidelný, jste odstranit všechny síly vede a vypněte napájení k počítači ze sítě, než budete brát tuto baterii na desce ven? není-li to nebude mít pracoval. Vyzkoušejte to a to by mělo fungovat dobře kámo nech mě ne.
__________________ (My Life) [Počítače-Notebooky-Xbox360-Music-Tv-Films-] College Studium na můj titul v oboru výpočetní techniky. |
|
| |||
| |||
| mrberty Ano i to odstranit všechny síly vede a baterie byla odstraněna jsem dát baterie zpět poté, co od poslední místo, a zapojit se zpátky do bohužel je to stále stejné |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace XP Media Center Edition | iixxxii | Operační systémy Windows | 0 | 12 června 2009 04:52 |
| Instalace Windows XP Media Center Editon 2005 Chyba! | PCHardDrive | Operační systémy Windows | 26 | 13. srpen 2008 16:34 |
| XP Media Center Edition, pomozte mi | Cew27 | Operační systémy Windows | 1 | 13. dubna 2008 10:00 |
| Windows Media Center | ComputerGuy | Operační systémy Windows | 2 | 27. Září 2007 17:37 |
| 'Microsoft Windows XP Media Centre vydání 2005' | gregfm | Obecné Software Chat | 2 | 23. listopadu 2006 06:44 |
| Thread Nástroje | |
| |