μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Elonex XP Media Center Edition 2005 Λείπουν αρχεία - διεφθαρένες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28η Ιουν. 2009, 14:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Elonex XP Media Center Edition 2005 Λείπουν αρχεία - διεφθαρένες

Έχω ένα Elonex XP Media Center Edition 2005, πρόσφατα, προσπάθησα να επαναπρογραμματίσουν το pc ως έχει "επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων" Έχω αυτό μπορεί να γίνει με φορές δεν αποτελεί πρόβλημα, ωστόσο εγώ partioned τα drives και με κάποιες συμβουλές μου είπαν τι να κάνουμε, αλλά αυτό ποτέ δεν λειτούργησε και τώρα λέει

Windows root> \ system32 \ hal.dll. παρακαλούμε να επανεγκαταστήσετε το αρχείο

αυτό δεν θα φτάσει σε μία ακόμη συνδεθείτε οθόνη

Θα αντιγραφεί το αρχείο από το φορητό υπολογιστή και να τοποθετηθούν στη μονάδα CD, αλλά δεν θα διαβάσει, ένας άντρας στην εργασία εξέτασε και δήλωσε ότι δεν μπορεί να αλλάξει το BIOS, φαίνεται να έχουν κλειδωμένο και να συμβουλεύονται να αφαιρέσετε την μπαταρία από τη μητέρα για την επαναφορά του σκάφους και μπορεί να επαναπρογραμματίσουν αυτό. Έχω δίκιο ότι υπάρχει μόνο μία μπαταρία σε έναν υπολογιστή; όπως έκανα και την καταργήσετε και ακόμη δεν λειτουργεί.
Είχα προσπαθήσει να εξετάσει το PC, αλλά, όπως οι μονάδες δίσκου του υπολογιστή, αλλά όπως είναι όλα σε ένα όλα είναι η οθόνη και είναι δύσκολο να κάνουμε. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν να appreacted
Old 29η Ιουν 2009, 00:45
Ομάδα Δωρητών

Ok στοιχειωμένο, έκανε την κατάργηση όλων των οδηγεί εξουσία και αρμοδιότητα να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή από το δίκτυο πριν να ληφθεί αυτή η μπαταρία στη μητρική πλακέτα έξω; εάν δεν αυτό δεν θα έχει εργαστεί. Δοκιμάστε αυτό και θα πρέπει να λειτουργεί mate προστίμου δεν θα ήθελα.
Old 30η Ιουνίου του 2009, 13:30
Νέο Μέλος Ομάδα

mrberty

Ναι έκανα αφαίρεση οδηγεί όλη τη δύναμη και την μπαταρία είχε αφαιρεθεί μόλις τεθεί η μπαταρία στο πίσω μετά από την τελευταία μου θέση και θα συνδεθεί στο πίσω δυστυχώς αυτό εξακολουθεί να είναι το ίδιο
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εγκατάσταση XP Media Center Edition iixxxii Λειτουργικά συστήματα Windows 0 12 Ιουν 2009 04:52
Εγκατάσταση των Windows XP Media Center Editon 2005 Σφάλμα! PCHardDrive Λειτουργικά συστήματα Windows 26 13 Αυγ 2008 16:34
XP Media Center Edition κατεβάσετε, να με βοηθήσει Cew27 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 13 Απρ 2008 10:00
Windows Media Center ComputerGuy Λειτουργικά συστήματα Windows 2 27η Σεπ 2007 17:37
"Microsoft Windows XP Media κέντρο έκδοση 2005» gregfm Γενικά Λογισμικό Chat 2 23 Νοε 2006 06:44
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.