manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Elonex XP Media Center Edition 2005 Missing Files - izopačavati

Reply

Thread Tools
Old 28. lipnja 2009, 14:17
Novi član grupe

JA posjedovati Elonex XP Media Center Edition 2005, nedavno sam pokušao reprogramme PC kao što je "vraćanje tvorničkih postavki" Imam ispunjavanja ovaj svibanj puta bez problema, ali sam partioned na diskove i sa nekim savjetima rečeno mi je što se učiniti, ali to nikada nije radila i sad je, kaže

windows root> \ system32 \ hal.dll. molim ponovo instalirati datoteku

to neće ni doći do log in screen

Ja kopirati datoteke s laptopa i postavljeni u CD pogon ali to neće čitati, dečko na radu gledajući ga i rekao je on ne može promijeniti BIOS Čini se da je zaključano dolje i savjetovala da izvadite bateriju iz majka odbora za reset i on može reprogramme ga. Jesam li tacno da postoji samo jedna baterija u PC? kao što sam učinio izvadite ga i dalje ne radi.
Nisam pokušate pogledati u PC, ali kao što su diskovi, ali PC je sve u jednom sve što je u monitor i to je teško učiniti. Bilo koji pomoć bi bilo biti appreacted
Old 29. lipnja 2009, 00:45
Donatorska Grupa

Ok uklet, jeste li uklonili sve snage vodi i isključite struju na računalo iz struje prije nego je preuzeo ovu bateriju na matičnoj ploči out? ako ne to ne bi radili. Probajte i ovo bi trebalo raditi u redu drugarica neka me nema.
Old 30. lipnja 2009, 13:30
Novi član grupe

mrberty

Da sam ukloniti svu vlast vodi i baterija je uklonjen samo sam stavio da se baterije nakon još od moje zadnji post i priključen je povratak u žalosno je to još uvijek isti
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.