![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA posjedovati Elonex XP Media Center Edition 2005, nedavno sam pokušao reprogramme PC kao što je "vraćanje tvorničkih postavki" Imam ispunjavanja ovaj svibanj puta bez problema, ali sam partioned na diskove i sa nekim savjetima rečeno mi je što se učiniti, ali to nikada nije radila i sad je, kaže windows root> \ system32 \ hal.dll. molim ponovo instalirati datoteku to neće ni doći do log in screen Ja kopirati datoteke s laptopa i postavljeni u CD pogon ali to neće čitati, dečko na radu gledajući ga i rekao je on ne može promijeniti BIOS Čini se da je zaključano dolje i savjetovala da izvadite bateriju iz majka odbora za reset i on može reprogramme ga. Jesam li tacno da postoji samo jedna baterija u PC? kao što sam učinio izvadite ga i dalje ne radi. Nisam pokušate pogledati u PC, ali kao što su diskovi, ali PC je sve u jednom sve što je u monitor i to je teško učiniti. Bilo koji pomoć bi bilo biti appreacted |
|
| |||
| |||
| Ok uklet, jeste li uklonili sve snage vodi i isključite struju na računalo iz struje prije nego je preuzeo ovu bateriju na matičnoj ploči out? ako ne to ne bi radili. Probajte i ovo bi trebalo raditi u redu drugarica neka me nema.
__________________ (My Life) [Računala Prijenosna računala--Xbox360-Music-Tv-Filmovi-] koledž za moj stupanj Studiranje u računarstva. |
|
| |||
| |||
| mrberty Da sam ukloniti svu vlast vodi i baterija je uklonjen samo sam stavio da se baterije nakon još od moje zadnji post i priključen je povratak u žalosno je to još uvijek isti |