kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Elonex XP Media Center Edition 2005 Missing Files - Corrupt

Reply

Téma eszközök
Old Június 28 2009, 14:17
Új tag Csoport

Enyém a Elonex XP Media Center Edition 2005, nemrég próbáltam újraprogramozása a PC mint ahogy azt a "Gyári beállítások" én ez alkalommal nem jelent problémát, de én partioned a meghajtók és néhány tanácsot azt mondták, hogy mit igen, de ezt soha nem dolgozott, és most azt mondja,

windows root> \ System32 \ Hal.dll. kérjük újratelepítéséhez fájl

Ez nem is kap, hogy jelentkezzen be, képernyő

Másoltam a fájlt a laptop és elhelyezni az a CD-meghajtó, de nem fogja olvasni, a srác a munkahelyi ránézett, és azt mondta, nem tud változtatni a BIOS-ban úgy tűnik, hogy van zárva, és javasoljuk, hogy távolítsa el az akkumulátort a anya fórumon állítani, és tudja újraprogramozása meg. Igazam van, hogy ez csak egy elem a pc? mint én eltávolítani, és még mindig nem működik.
Én próbál keresni a számítógépen, hanem a hajtások, de a számítógép minden egy mindenre van, a monitor és nehéz csinálni. Minden segítséget kell lennie appreacted
Old Június 29 2009, 00:45
Donor Group

Ok kísértett, ugye el minden hatalom vezet, és kapcsolja ki a hatalmat a számítógépet a hálózatról, mielőtt ezt a battery az alaplapon ki? ha nem akkor nem dolgozott. Próbáld ki ezt, és azt jól működik mate hadd ne.
Old Június 30 2009, 13:30
Új tag Csoport

mrberty

Igen, nem távolítja el az összes vezető hatalom, és az akkumulátort eltávolították most fel, hogy az akkumulátor-vissza után, mivel az utolsó utáni, és le kell zárni vissza sajnos ez még mindig ugyanaz
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.