![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Enyém a Elonex XP Media Center Edition 2005, nemrég próbáltam újraprogramozása a PC mint ahogy azt a "Gyári beállítások" én ez alkalommal nem jelent problémát, de én partioned a meghajtók és néhány tanácsot azt mondták, hogy mit igen, de ezt soha nem dolgozott, és most azt mondja, windows root> \ System32 \ Hal.dll. kérjük újratelepítéséhez fájl Ez nem is kap, hogy jelentkezzen be, képernyő Másoltam a fájlt a laptop és elhelyezni az a CD-meghajtó, de nem fogja olvasni, a srác a munkahelyi ránézett, és azt mondta, nem tud változtatni a BIOS-ban úgy tűnik, hogy van zárva, és javasoljuk, hogy távolítsa el az akkumulátort a anya fórumon állítani, és tudja újraprogramozása meg. Igazam van, hogy ez csak egy elem a pc? mint én eltávolítani, és még mindig nem működik. Én próbál keresni a számítógépen, hanem a hajtások, de a számítógép minden egy mindenre van, a monitor és nehéz csinálni. Minden segítséget kell lennie appreacted |
|
| |||
| |||
| Ok kísértett, ugye el minden hatalom vezet, és kapcsolja ki a hatalmat a számítógépet a hálózatról, mielőtt ezt a battery az alaplapon ki? ha nem akkor nem dolgozott. Próbáld ki ezt, és azt jól működik mate hadd ne.
__________________ (My Life) [Számítógép-Laptop-Xbox360-zene-tv-Filmek-] College Studying mert mértéke a számítástechnikában. |
|
| |||
| |||
| mrberty Igen, nem távolítja el az összes vezető hatalom, és az akkumulátort eltávolították most fel, hogy az akkumulátor-vissza után, mivel az utolsó utáni, és le kell zárni vissza sajnos ez még mindig ugyanaz |