![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני הבעלים של Elonex XP Media Center Edition 2005, לאחרונה ניסיתי reprogramme המחשב כפי שהיא קיימת "לשחזר הגדרות מפעל" עשיתי את זה עשוי פעמים ללא בעיה, עם זאת אני partioned הכוננים ועם עצה נאמר לי מה כן, אבל זה לא עבד ועכשיו זה אומר Windows root> \ system32 \ hal.dll. אנא הקובץ מחדש זה אפילו לא מקבל את מסך רישום אני העתקת הקובץ מתוך המחשב הנישא או להציב את התקליטורים, אבל זה לא נקרא, בחור בעבודה הסתכל כי הוא אמר שהוא לא יכול לשנות את ה-BIOS נראה שיהיה נעול ולהושיט מומלץ להסיר את הסוללה מן אמא Board לאפס והוא יכול reprogramme זה. אני נכונה כי יש רק אחד הסוללה בתוך המחשב? כפי עשיתי להסיר אותו ועדיין לא עובד. עשיתי ניסיון לבדוק את המחשב אלא גם את הכוננים אלא גם את המחשב הוא כל אחד על כל דבר לפקח וזה קשה לעשות. כל עזרה תהיה להיות appreacted |
|
| |||
| |||
| רדוף רוחות בסדר, האם להסיר את כל הכוח ואת מובילה הסמכות לכבות את המחשב מתוך mains לפני זה נלקח הסוללה על לוח האם החוצה? אם לא זה לא היה עובד. נסה את זה, וזה אמור לעבוד בסדר, לא נתנו לי חבר.
__________________ (החיים שלי) [מחשבים, מחשבים נישאים-Xbox360-מוסיקה-TV-films-] מכללת הלומד שלי תואר מחשוב. |
|
| |||
| |||
| mrberty כן עשיתי את הסמכות להסיר את כל הפניות ואת הסוללה הוסרה, אני רק צריך לשים את הסוללה חזרה לאחר מאז ההודעה האחרונה שלי ושל פקוק אותו בחזרה לצערי זה עדיין אותו |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת XP Media Center Edition | iixxxii | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 12th יוני 2009 04:52 |
| התקנת Windows XP Media Center Editon שגיאה 2005! | PCHardDrive | מערכות ההפעלה Windows | 26 | 13 אוגוסט 2008 16:34 |
| XP Media Center Edition להוריד, לעזור לי | Cew27 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 13 אפריל 2008 10:00 |
| Windows Media Center | ComputerGuy | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 27 ספטמבר 2007 17:37 |
| 'Microsoft Windows XP Media Centre Edition 2005' | gregfm | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 23 נובמבר 2006 06:44 |
| שרשרת כלים | |
| |