mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Elonex XP Media Center Edition 2005 Trūksta Failai - Sugadintas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 28, 2009, 14:17
Naujas Narys

Default Elonex XP Media Center Edition 2005 Trūksta Failai - Sugadintas

Aš savo Elonex XP Media Center Edition 2005, pastaruoju metu stengiausi suplanuoti PC nes ji "Atstatyti gamyklinius nustatymus" Aš padariau tai gali būti kartus su ne problema, tačiau aš partioned diskus ir keletas patarimų man buvo pasakyta, ką padaryti, bet tai niekada nedirbo ir dabar sako

Windows root> \ System32 \ Hal.dll. Prašome iš naujo failą

Tai net patekti į ekrano Prisijungti

Aš nukopijuotas nuo nešiojamojo kompiuterio failą ir įrašyti į kompaktinį diską, tačiau ji negali skaityti, darbe vaikinas pažvelgė į jį ir pasakė, kad jis negali pakeisti BIOS atrodo, kad užrakinta žemyn ir patariama imti baterijos i ¹ mama valdyba iš naujo ir jis gali perprogramuoti ją. Esu teisinga, kad yra tik viena baterij PC? kaip aš jį pašalinti, ir vis dar neveikia.
Aš pabandyti pažvelgti į kompiuterį, bet kaip diskus, bet su PC viskas viename viskas būtų stebėti ir tai sunku padaryti. Any help būtų galima appreacted
Old Birželis 29, 2009, 00:45
Donorų grupės

Gerai Haunted, tu ištrinti visus elektros laidai ir išjungti galios kompiuterio maitinimo prieš jus imtis baterijos ant plokštės out? jei ne ji nebūtų dirbo. Išbandykite tai ir ji turi dirbti gerai mate leiskite Nr.
Old Birželis 30, 2009, 13:30
Naujas Narys

mrberty

Taip aš pašalinti visus elektros laidai ir baterija buvo nuimta turiu tik įdėti, kad bateriją atgal po to, kai nuo paskutinio mano postą ir prijungti jį vėl, deja, tai vis dar tos pačios
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Installing XP Media Center Edition iixxxii Windows "operacinės sistemos 0 Birželis 12, 2009 04:52
Diegiant Windows XP Media Center Editon 2.005 Klaida! PCHardDrive Windows "operacinės sistemos 26 Rugpjūtis 13, 2008 16:34
XP Media Center Edition, download, padėk man Cew27 Windows "operacinės sistemos 1 Balandis 13, 2008 10:00
Windows Media Center ComputerGuy Windows "operacinės sistemos 2 27 rugsėjis 2007 17:37
"Microsoft Windows XP Media Centre leidimas 2005 m." gregfm BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 Lapkritis 23, 2006 06:44
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.