![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš savo Elonex XP Media Center Edition 2005, pastaruoju metu stengiausi suplanuoti PC nes ji "Atstatyti gamyklinius nustatymus" Aš padariau tai gali būti kartus su ne problema, tačiau aš partioned diskus ir keletas patarimų man buvo pasakyta, ką padaryti, bet tai niekada nedirbo ir dabar sako Windows root> \ System32 \ Hal.dll. Prašome iš naujo failą Tai net patekti į ekrano Prisijungti Aš nukopijuotas nuo nešiojamojo kompiuterio failą ir įrašyti į kompaktinį diską, tačiau ji negali skaityti, darbe vaikinas pažvelgė į jį ir pasakė, kad jis negali pakeisti BIOS atrodo, kad užrakinta žemyn ir patariama imti baterijos i ¹ mama valdyba iš naujo ir jis gali perprogramuoti ją. Esu teisinga, kad yra tik viena baterij PC? kaip aš jį pašalinti, ir vis dar neveikia. Aš pabandyti pažvelgti į kompiuterį, bet kaip diskus, bet su PC viskas viename viskas būtų stebėti ir tai sunku padaryti. Any help būtų galima appreacted |
|
| |||
| |||
| Gerai Haunted, tu ištrinti visus elektros laidai ir išjungti galios kompiuterio maitinimo prieš jus imtis baterijos ant plokštės out? jei ne ji nebūtų dirbo. Išbandykite tai ir ji turi dirbti gerai mate leiskite Nr.
__________________ (My Life) [Kompiuteriai, Nešiojamieji kompiuteriai-Xbox360-Muzika-TV-Filmai-] koledže Studijavimas mano laipsnio skaičiavimas. |
|
| |||
| |||
| mrberty Taip aš pašalinti visus elektros laidai ir baterija buvo nuimta turiu tik įdėti, kad bateriją atgal po to, kai nuo paskutinio mano postą ir prijungti jį vėl, deja, tai vis dar tos pačios |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Installing XP Media Center Edition | iixxxii | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 12, 2009 04:52 |
| Diegiant Windows XP Media Center Editon 2.005 Klaida! | PCHardDrive | Windows "operacinės sistemos | 26 | Rugpjūtis 13, 2008 16:34 |
| XP Media Center Edition, download, padėk man | Cew27 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Balandis 13, 2008 10:00 |
| Windows Media Center | ComputerGuy | Windows "operacinės sistemos | 2 | 27 rugsėjis 2007 17:37 |
| "Microsoft Windows XP Media Centre leidimas 2005 m." | gregfm | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Lapkritis 23, 2006 06:44 |
| Temos įrankiai | |
| |