![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es savu Elonex XP Media Center Edition 2005, nesen es centos jāsaplāno pc, jo tas ir atjaunot rūpnīcas uzstādījumus "Man ir izdarījusi var reizes, nekādu problēmu, tomēr es partioned diskus un ar padomu man teica, ko darīt, bet tas nekad nav strādājuši un tagad saka Windows root> \ system32 \ hal.dll. Lūdzu, atkārtoti instalējiet failu Tas nav pat nokļūt log in screen Es kopēt failu no klēpjdatoru un ievieto CD disku, bet tas ne lasīt, puisis darbā apskatīja to un ir teicis, viņš nevar mainīt BIOS, šķiet, ir bloķēts, un ieteica izņemt bateriju no Datoru procesori atiestatīt un viņš var atkārtoti jāsaplāno tā. Es esmu pareizs, ka ir tikai viens akumulatoru pc? Kā jau bija noņemt un joprojām nedarbojas. Es tā mēģināt skatās uz PC, bet gan diskus, bet gan pc ir viss vienā viss ir jāuzrauga, un ir grūti to darīt. Any help varētu būt appreacted |
|
| |||
| |||
| Ok vajā, jūs noņemt visus varas rezultātā, un izslēdziet jaudu uz datoru no elektrotīkla, pirms ņēmusi vērā šo bateriju uz mātesplates ārā? ja ne tas nebūtu strādājuši. Izmēģiniet šo un jāstrādā soda palīgs ļaujiet man nav.
__________________ (My Life) [Datori, Portatīvie datori, Xbox360-Music-Tv-Filmas-] koledža Mācības par manu grādu skaitļošanas. |
|
| |||
| |||
| mrberty Yes i did noņemt visas tiesības vadi un akumulators bija izņemta man ir tikai nodot šo akumulatoru atpakaļ pēc tam, kad kopš pēdējā amata un plugged to atpakaļ diemžēl tas joprojām pats |