![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Własność Elonex XP Media Center Edition 2005, niedawno próbowałem ponownie komputera, ponieważ ma "przywrócić fabryczne ustawienia" Mam razy może to zrobić bez problemu, jednak partioned dysków i kilka rad i powiedział, co było zrobić, ale nigdy nie pracował, a teraz mówi Windows root> \ system32 \ hal.dll. należy ponownie zainstalować plik nie będzie to nawet dostać się do dziennika w ekran Skopiowałem plik z laptopa i umieszczone w stacji dysków CD, ale nie będzie czytać, a facet przy pracy spojrzał na niego i powiedział, że nie można zmienić BIOS wydaje się mieć zablokowane i zalecić usunięcie baterii z matka pokładzie zresetować i może go ponownie. Am i poprawne, że istnieje tylko jeden baterii w komputerze PC? jak i nie należy go usunąć i nadal nie działa. I nie starać się patrzeć w komputerze, ale jak dyski, ale jak komputer jest w jednym wszystko jest w monitor i jest trudne do zrobienia. Każda pomoc będzie się appreacted |
|
| |||
| |||
| Ok duchy, czy usunąć wszystkie uprawnienia prowadzi i wyłączyć zasilanie do komputera z sieci, zanim podjęte tej baterii na płycie głównej obecnie? jeśli nie nie będzie pracował. Spróbuj tego i powinien działać dobrze oficer niech Mnie nie.
__________________ (My Life) [Komputery-Laptopy-Xbox360-Music-Tv-Filmy-] Kolegium Nauka dla mojego stopnia w informatyce. |
|
| |||
| |||
| mrberty Tak i nie usunąć wszystkie uprawnienia i prowadzi baterii została usunięta Mam tylko tę baterię z powrotem, ponieważ po moim ostatnim postem i podłączyć go ponownie w niestety jest to nadal ten sam |
![]() |
|
| Zakładki |