menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Elonex XP Media Center Edition 2005 Chýbajúce súbory - corrupt

Reply

Thread Tools
Old 28. júna 2009, 14:17
Nový člen skupiny

Default Elonex XP Media Center Edition 2005 Chýbajúce súbory - corrupt

I vlastné Elonex XP Media Center Edition 2005, nedávno som sa pokúsil znovu na kus, pretože má "obnoviť továrenské nastavenia" som urobil to môže doby bez problému, ale já partioned diskov a niekoľko rád aj to, čo bolo povedané na robiť, ale to nikdy pracoval a teraz sa hovorí

Windows root> \ system32 \ hal.dll. prosím preinštalujte obrázok

Nebude to ani dostať na záznam v obrazovke

I skopírovali súbor z notebooku a umiestnený na CD, ale to nebude čítať, chlapa na prácu si ju prezrel a povedal, že nemôže zmeniť bios Zdá sa, že to zamčené nadol a odporúča batériu od matka palube reset a môže ho znova. Am aj správne, že existuje iba jedna batéria v počítači? jak jsem odstrániť a stále nefunguje.
Urobil som skúsiť hľadať v PC, ale ako mechanik, ale ako na PC, je všetko v jednom všetko, čo je v monitoru a je ťažké robiť. Pomoci by sa appreacted
Old 29. júna 2009, 00:45
Darcu Skupina

Ok strašidelný, ste odstrániť všetky sily vedie a vypnite napájanie k počítaču zo siete, ako budete brať túto batériu na doske ven? ak to nebude mať pracoval. Vyskúšajte to a to by malo fungovať dobre kamoš nech ma ne.
Old 30. júna 2009, 13:30
Nový člen skupiny

mrberty

Áno aj to odstrániť všetky sily vedie a batéria bola odstránená jsem dát batérie späť potom, čo od posledné miesto, a zapojiť sa späť do bohužiaľ je to stále rovnaké
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.