![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
I vlastné Elonex XP Media Center Edition 2005, nedávno som sa pokúsil znovu na kus, pretože má "obnoviť továrenské nastavenia" som urobil to môže doby bez problému, ale já partioned diskov a niekoľko rád aj to, čo bolo povedané na robiť, ale to nikdy pracoval a teraz sa hovorí
Windows root> \ system32 \ hal.dll. prosím preinštalujte obrázok Nebude to ani dostať na záznam v obrazovke I skopírovali súbor z notebooku a umiestnený na CD, ale to nebude čítať, chlapa na prácu si ju prezrel a povedal, že nemôže zmeniť bios Zdá sa, že to zamčené nadol a odporúča batériu od matka palube reset a môže ho znova. Am aj správne, že existuje iba jedna batéria v počítači? jak jsem odstrániť a stále nefunguje. Urobil som skúsiť hľadať v PC, ale ako mechanik, ale ako na PC, je všetko v jednom všetko, čo je v monitoru a je ťažké robiť. Pomoci by sa appreacted |
|
|
|||
|
|||
|
Ok strašidelný, ste odstrániť všetky sily vedie a vypnite napájanie k počítaču zo siete, ako budete brať túto batériu na doske ven? ak to nebude mať pracoval. Vyskúšajte to a to by malo fungovať dobre kamoš nech ma ne.
|
|||
|
|||
|
mrberty
Áno aj to odstrániť všetky sily vedie a batéria bola odstránená jsem dát batérie späť potom, čo od posledné miesto, a zapojiť sa späť do bohužiaľ je to stále rovnaké |