![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА властити Елонекс КСП Медиа Центер Едитион 2005, недавно сам покушао репрограмме ПЦ као што је "враћање творничких поставки" ЈА имати испуњавања данашји мај пута без проблема, али сам партионед на дискове и са неким саветима речено ми је што се учинити, али то никада није радила и сад је, каже уиндоус роот> \ сыстем32 \ хал.длл. молим поново инсталирате датотеку то неће ни доћи до лог ин сцреен Ја копирате датотеке са лаптоп и постављени у ЦД погон али то неће читати, дечко на раду гледајући га и рекао је он не може променити БИОС Чини се да је закључано доле и саветовао да извадите батерију из мајка одбора за ресет и он може репрограмме га. Јесам ли тацно да постоји само једна батерија у ПЦ? као што сам учинио извадите га и даље не ради. Нисам покушате погледати у ПЦ, али као што су дискови, али ПЦ је све у једном све што је у монитор и то је тешко учинити. Било који помоћ би било бити аппреацтед |
|
| |||
| |||
| Ок уклет, да ли сте уклонили све снаге води и искључите струју на рачунар из струје пре него је преузео ову батерију на матичној плочи оут? ако не то не би радили. Пробајте и ово би требало да раде у реду другарица нека ме нема.
__________________ (Мы Лифе) [Рачунари Преносна рачунара - Ксбокс360-Мусиц-Тв-Филмови-] колеџ за мој степен Студирање у рачунарства. |
|
| |||
| |||
| мрберты Да сам уклоните сву власт води и батерија је уклоњен само сам ставио да се батерије након још од моје последњи пост и прикључен је повратак у жалосно је то још увек исти |