![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Yani, son zamanlarda ben reprogramme çalışan Elonex XP Media Center Edition 2005 sahibi olarak, bir "" Hiçbir sorun bu Mayıs kere, ancak ben ve sürücüler partioned bazı tavsiyeler ne için söylendi yaptım fabrika ayarlarına geri sahip bilgisayar , ama bu asla çalıştı ve şimdi diyor Windows root> \ system32 \ hal.dll. yeniden dosya lütfen Bu da ekranda bir oturum edilmeyen Ben dizüstü bilgisayarda dosya kopyalanır ve CD sürücüsüne yerleştirilir ancak, işyerinde bir adam okuma onu ve baktım o kilitli gibi görünüyor ve gelen bataryayı çıkartın tavsiye BIOS değiştiremezsiniz söyledi Anakartta sıfırlamak için ve o reprogramme olabilir. Ben bu bir adet tek bir pil ise doğru? Ben ve hala çalışmıyor kaldırmak yaptım. Ben PC, ancak aramak için sürücüleri ancak olarak bilgisayar bir herşeyi tüm bir monitör olduğunu denemek mi ve bunu yapmak zordur. Herhangi bir yardım appreacted olmak olurdu |
|
| |||
| |||
| Tamam perili, tüm güç neden kaldırmak yaptım ve bilgisayara Ana önce anakartın çıkışı bu pil alınan güç kapatmak? Eğer çalışmış olursa değil. Bu deneyin ve iyi dostum çalışması gerektiğini bana bildirin.
__________________ (My Life) [Bilgisayar-Dizüstü Bilgisayarlar-Xbox360-Müzik-Tv-Film-] Koleji Eğitim bilgisayar benim derecesi için. |
|
| |||
| |||
| mrberty Evet bütün güç kaldırmak yaptı ve neden sonra son yazılan Mesajı beri arkasında ne yazık ki bu hala aynı olup takılı batarya Sadece geri o pil koydum kaldırıldı |
![]() |
|
| Bookmarks |