менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Elonex XP Media Center Edition 2005 Missing Files - Корумповані

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 червня 2009, 14:17
Нові члени групи

Default Elonex XP Media Center Edition 2005 Missing Files - Корумповані

У мене є Elonex XP Media Center Edition 2005, останнім часом я намагався перепрограмувати комп'ютер, оскільки воно має "відновлення заводських налаштувань" Я зробив це може рази без проблем, однак я partioned диски та деякі поради мені сказали, що робити, але цього ніколи не працювали, і тепер він говорить

Windows Root> \ system32 \ hal.dll. Будь ласка, перевстановіть файлу

це навіть не потрапити на екран увійти

Я скопіював файли з ноутбука і поміщений в дисковод компакт-дисків, але він не буде читати, хлопець на роботі подивився на нього і сказав, що не можете змінити BIOS схоже він заблокований і порадили, щоб витягувати акумулятор з материнская плата для скидання і він може перепрограмувати його. Чи правий я, що є тільки одна батарея в комп'ютері? як я видалити його і до цих пір не працює.
Я зробив спробу зазирнути в комп'ютер, але як диски, але як комп'ютер все в одному всі на моніторі і це важко зробити. Будь-яка допомога буде бути appreacted
Old 29 червня 2009, 00:45
Донор групи

Ok Haunted, ви вилучили всю владу веде і вимкнути живлення комп'ютера від мережі, перш ніж приймати цю батарею на материнській платі Out? якщо ні, то не працював би. Спробуйте, і він повинен працювати штрафу Mate нехай мене немає.
Old 30 червня 2009, 13:30
Нові члени групи

mrberty

Так, я зробив видалити всю владу веде і батарея була знята я тільки що поклав назад в батарею після після мого останнього посту і підключити його назад в сумно це все той же
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Установка XP Media Center Edition iixxxii Операційні системи Windows 0 12 червня 2009 04:52
Установка Windows XP Media Center Editon 2005 Помилка! PCHardDrive Операційні системи Windows 26 13 серпня 2008 16:34
XP Media Center Edition Download, допоможи мені Cew27 Операційні системи Windows 1 13 квітня 2008 10:00
Windows Media Center ComputerGuy Операційні системи Windows 2 27 вересня 2007 17:37
"Microsoft Windows XP Media Centre Edition 2005 ' gregfm General Software чат 2 23 листопада 2006 06:44
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.