![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є Elonex XP Media Center Edition 2005, останнім часом я намагався перепрограмувати комп'ютер, оскільки воно має "відновлення заводських налаштувань" Я зробив це може рази без проблем, однак я partioned диски та деякі поради мені сказали, що робити, але цього ніколи не працювали, і тепер він говорить Windows Root> \ system32 \ hal.dll. Будь ласка, перевстановіть файлу це навіть не потрапити на екран увійти Я скопіював файли з ноутбука і поміщений в дисковод компакт-дисків, але він не буде читати, хлопець на роботі подивився на нього і сказав, що не можете змінити BIOS схоже він заблокований і порадили, щоб витягувати акумулятор з материнская плата для скидання і він може перепрограмувати його. Чи правий я, що є тільки одна батарея в комп'ютері? як я видалити його і до цих пір не працює. Я зробив спробу зазирнути в комп'ютер, але як диски, але як комп'ютер все в одному всі на моніторі і це важко зробити. Будь-яка допомога буде бути appreacted |
|
| |||
| |||
| Ok Haunted, ви вилучили всю владу веде і вимкнути живлення комп'ютера від мережі, перш ніж приймати цю батарею на материнській платі Out? якщо ні, то не працював би. Спробуйте, і він повинен працювати штрафу Mate нехай мене немає.
__________________ (Моє життя) [Комп'ютери-Ноутбуки-Xbox360-Музика-ТБ-фільмів] Вивчення коледжу для моїх ступенем з інформатики. |
|
| |||
| |||
| mrberty Так, я зробив видалити всю владу веде і батарея була знята я тільки що поклав назад в батарею після після мого останнього посту і підключити його назад в сумно це все той же |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Установка XP Media Center Edition | iixxxii | Операційні системи Windows | 0 | 12 червня 2009 04:52 |
| Установка Windows XP Media Center Editon 2005 Помилка! | PCHardDrive | Операційні системи Windows | 26 | 13 серпня 2008 16:34 |
| XP Media Center Edition Download, допоможи мені | Cew27 | Операційні системи Windows | 1 | 13 квітня 2008 10:00 |
| Windows Media Center | ComputerGuy | Операційні системи Windows | 2 | 27 вересня 2007 17:37 |
| "Microsoft Windows XP Media Centre Edition 2005 ' | gregfm | General Software чат | 2 | 23 листопада 2006 06:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |