![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте и "здрасти" на всеки. Държа на получаването на това съобщение за грешка "\ Windows \ System32 \ Config \ SYSTEM" в Windows XP компютър. За 1-ви път, когато получихте това съобщение, и аз ремонтирано моя компютър с Windows XP инсталационния компактдиск. След 3 до 4 дни аз получих такова съобщение назад и аз ремонтирано моя компютър обратно използвате Windows XP инсталация CD. За 3-то време на проблема повтори след 1 седмица и аз направих същото нещо отново. Миналата седмица проблемът повтаря отново след 5 дни и аз отново formated ми цялата система и изключихме Услугата Windows Update, но сега проблема случва отново. И така, защо е така и какво трябва да направя за това? За ваша информация, спецификацията на компютъра ми е като този: -- - Windows XP Professional Service Pack 2 - Intel Dual Core E2180 процесор - 160GB SATA Hard Drive - SATA DVD-RW - Флопи устройство - 1GB DDR2-667 RAM Моля да ми помогне по този въпрос. Благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм поемат пълната съобщение за грешка е:
"Windows може да не стартира, защото следния файл липсва или е корумпиран C: \ Windows \ System32 \ Config \ System " Това е случай, както и факта, че това се случи няколко пъти и след преформатирате бих заподозрян проблемът лежи с вашия твърд диск. Това би било добра идея да посетим шофиране производителя уебсайт и вземете си диагностични инструменти за проверка на целостта на шофиране. Моята система: Начало Build
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Грешка или известие Съобщение Помощ! | gmckinney39 | Windows операционни системи | 3 | 12 май 2009 г. 18:02 |
| Съобщение за грешка На Startup | deedee68 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 14-ти септември 2008 08:34 |
| Съобщение за грешка | мегабайта | Мултимедия & Codecs | 6 | 8 Март 2008 18:14 |
| Съобщение за грешка | legweak | Общи Софтуер Чат | 1 | 25 Окт 2007 09:54 |
| Липсващи DLL съобщение за грешка | JMetters | Общи Софтуер Чат | 7 | 6 Aug 2007 10:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |