![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den a ahoj všem. Pořád o přijetí této chybové zprávy "\ WINDOWS \ SYSTEM32 \ CONFIG \ SYSTEM" v mém počítači Windows XP. Za 1. Když jsem obdržel tuto zprávu a jsem opravil svůj počítač pomocí instalačního CD Windows XP. Po 3 - 4 dny jsem dostal takovou zprávu zpět a já opravoval počítač zpět pomocí systému Windows XP instalační CD. Pro 3. čas problém opakovat po 1 týdnu a jsem udělal to samé znovu. Minulý týden se problém opakovat po 5 dní a já znovu-formated mého celého systému a vypnout služby Windows Update, ale nyní je problém opakování. Takže, proč je to takhle a co bych měl udělat pro to? Pro Vaši informaci, můj počítač specifikace je takhle: -- - Windows XP Professional Service Pack 2 - Duální Intel Core E2180 Procesor - 160gigabajt SATA pevný disk - SATA DVD-RW - Disketová mechanika - 1GB DDR2-667 RAM Prosím, pomozte mi. Děkujeme vám. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm předpokladu plného chybová zpráva:
"Systém Windows nelze spustit z důvodu Uvedený soubor je poškozen nebo nebyl nalezen C: \ windows \ system32 \ config \ system " To jsou věci, a skutečnost, že toto se stalo několikrát a po přeformátujete bych podezření, že problém spočívá v pevném disku. Bylo by dobré navštívit webové stránky výrobce disku a shrábnout jejich diagnostické utility pro kontrolu integrity disku. Můj systém: Domů Kompiluje
|