![]() |
|
| |||
| |||
| Καλημέρα και γεια σε όλους. Θα συνεχίσουμε τη λήψη αυτού του μηνύματος λάθους "\ WINDOWS \ SYSTEM32 \ CONFIG \ SYSTEM" στον υπολογιστή μου τα Windows XP. Για τον 1ο χρόνο θα λάβει αυτό το μήνυμα και θα επισκευαστεί ο υπολογιστής μου με τη χρήση CD εγκατάστασης των Windows XP. Μετά από 3 έως 4 ημέρες, έλαβα αυτό το είδος της μήνυμα και επισκευαστεί ο υπολογιστής μου πίσω χρησιμοποιώντας CD εγκατάστασης των Windows XP. Για την 3η φορά το πρόβλημα επαναλαμβάνεται μετά από 1 εβδομάδα και εγώ έκανα το ίδιο πράγμα ξανά. Την περασμένη εβδομάδα το πρόβλημα επαναληφθεί και πάλι μετά από 5 ημέρες και αποκατάσταση διαμορφωμένο μου όλο το σύστημα και την απενεργοποίηση της υπηρεσίας Windows Update, αλλά το πρόβλημα τώρα συμβαίνει ξανά. Έτσι, γιατί είναι σαν αυτό και τι πρέπει να κάνω για αυτό; Για την ενημέρωσή σας, στις προδιαγραφές του υπολογιστή μου είναι κάπως έτσι: -- - Windows XP Professional Service Pack 2 - Intel Dual Core Processor E2180 - 160GB SATA Hard Drive - SATA DVD-RW - Floppy Drive - 1GB RAM DDR2-667 Παρακαλώ να με βοηθήσει σε αυτό. Σε ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι θεωρώντας το πλήρες μήνυμα λάθους είναι:
"Τα Windows δεν μπορούν να ξεκινήσουν επειδή το ακόλουθο αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο C: \ windows \ system32 \ config \ system " Υπό αυτές τις συνθήκες και το γεγονός ότι αυτό έχει συμβεί πολλές φορές και μετά από μια επαναμορφοποιήσει, θα ήθελα να υποπτεύομαι το πρόβλημα με τον σκληρό σας δίσκο. Θα ήταν καλή ιδέα να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του κατασκευαστή του δίσκου και πιάσε τους διαγνωστικά βοηθητικά προγράμματα για να ελέγξετε την ακεραιότητα του δίσκου. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μήνυμα λάθους ή Ανακοίνωση Βοήθεια! | gmckinney39 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 12η Μαΐου 2009 18:02 |
| Μήνυμα λάθους κατά την εκκίνηση | deedee68 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 14η Σεπ 2008 08:34 |
| Μήνυμα λάθους | megabyte | Multimedia & Codecs | 6 | 8η Μαρ 2008 18:14 |
| Μήνυμα λάθους | legweak | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 25 Οκτ 2007 09:54 |
| Λείπει dll μήνυμα λάθους | JMetters | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 6 Αυγ 2007 10:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |