![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok i Pozdrav svima. Stalno primanja na ovu poruku o pogrešci "\ WINDOWS \ SYSTEM32 \ CONFIG \ SYSTEM" u moj Windows XP računala. Za 1. put sam primio ovu poruku, a ja popravljao moj računalo koristeći Windows XP instalacijski CD. Nakon 3 do 4 dana sam dobila ovu vrstu poruke nazad i ja popravljao moj računalo vratiti koristeći Windows XP instalacijski CD. 3. Za vrijeme problem ponavlja nakon 1 tjedan i ja sam istu stvar ponovo. Prošli tjedan je problem opet ponavlja nakon 5 dana i ja re-formated moj nenačet sistem i isključio Windows Update Service, ali sada je problem događa ponovno. Dakle, zašto je to ovako i što trebam napraviti za ovo? Za vašu informaciju, moj računalo specifikacija je ovako: -- - Windows XP Professional Service Pack 2 - Intel Dual Core E2180 Processor - 160GB SATA Hard Drive - SATA DVD-RW - Floppy Drive - 1GB DDR2-667 RAM-a Please help me na ovom. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam uz pretpostavku punog se poruka o pogrešci:
"Windows ne može pokrenuti zbog sljedećih datoteka nedostaje ili je korumpirano C: \ windows \ system32 \ config \ system " To je slučaj i na činjenicu da je to dogodilo nekoliko puta, a nakon reformatizovati, ja bi osumnjičeni problem leži na vašem tvrdom disku. Bilo bi dobro da posjeti pogona proizvođača web stranice i hvataljka njihov dijagnostički komunalije za provjeru integriteta pogon. My System: Početna Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pogreška ili Obavijest Poruka Help! | gmckinney39 | Windows Operating Systems | 3 | 12. svibanj 2009 18:02 |
| Error poruke na pokretanju | deedee68 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 14. Ruj 2008 08:34 |
| Poruka o pogrešci | megabajt | Multimedija i kodeci | 6 | 8. ožujak 2008 18:14 |
| Poruka o pogrešci | legweak | Općenito Software Chat | 1 | 25. listopad 2007 09:54 |
| Nedostaje dll poruka o pogrešci | JMetters | Općenito Software Chat | 7 | 6. kolovoz 2007 10:43 |
| Thread Tools | |
| |