![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia és szia mindenkinek. Folyamatosan a fogadó ezt a hibaüzenetet "\ WINDOWS \ SYSTEM32 \ CONFIG \ SYSTEM" az a Windows XP számítógépre. Az 1., amikor megkapta ezt az üzenetet, és én megjavítják a számítógépet a Windows XP telepítő CD-t. Után 3-4 nap kaptam ezt a fajta üzenet vissza és én javított vissza a számítógépet a Windows XP telepítő CD-t. A 3. alkalommal a probléma ismételt után 1 hét és én nem ugyanaz a dolog újra. A múlt héten a problémát megismételni után 5 napon belül, és én újra formázott egész rendszert, és ki kell kapcsolni, a Windows Update szolgáltatás, de a probléma most történik újra. Szóval, miért van ez így, és mit kell tennem ezért? Csak információ, a számítógép előírás, mint ez: -- - Windows XP Professional Service Pack 2 - Intel Dual Core E2180 processzor - 160GB SATA merevlemez - SATA DVD-RW - Floppy Drive - 1GB DDR2-667 RAM Kérem, segítsen nekem. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én feltételezve a teljes hibaüzenet:
"A Windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás vagy nem található C: \ Windows \ System32 \ Config \ System " Mivel ez a helyzet, és az a tény, hogy ez történt több alkalommal, és egy újra, akkor gyanús a probléma merevlemezre. Nem lenne jó ötlet, hogy látogassa meg a meghajtó a gyártó honlapján, és megragadom a diagnosztikai segédprogramok ellenőrizni integritásának a meghajtóba. My System: Home Testfelépítés
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hiba üzenet vagy a Help! | gmckinney39 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 12. május 2009 18:02 |
| Hibaüzenet bekapcsoláskor | deedee68 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 14. Szeptember 2008 08:34 |
| Hibaüzenet | Megabyte | Multimédia és kodekek | 6 | 8. március 2008 18:14 |
| Hibaüzenet | legweak | General Chat szoftver | 1 | 25. október 2007 09:54 |
| Hiányzó dll hibaüzenet | JMetters | General Chat szoftver | 7 | 6. augusztus 2007 10:43 |
| Téma eszközök | |
| |