![]() |
|
| |||
| |||
| Hi and hello to everyone. Es regulāri saņemot šo kļūdas paziņojumu "\ WINDOWS \ SYSTEM32 \ CONFIG \ SYSTEM" in my Windows XP datorā. Par 1. laikā es saņēmu šo vēstuli un es salabo manu datoru, izmantojot Windows XP instalācijas CD. Pēc 3 līdz 4 dienās esmu saņēmis šāda veida ziņojumu atpakaļ, un es salabo manu datoru atzveltnes, izmantojot Windows XP instalācijas CD. Par 3. laika problēmu atkārtoti pēc 1 nedēļas, un es to pašu vēlreiz. Pagājušajā nedēļā problēmu atkārto vēlreiz pēc 5 dienām un man atkal formated mana visu sistēmu un izslēgtu Windows Update Service, bet tagad problēma neatkārtotos. Tātad, kāpēc ir līdzīgs šim un kas man ir jādara, lai šo? Jūsu informācijai, mana datora parametri ir šādi: -- - Windows XP Professional Service Pack 2 - Intel Dual Core E2180 Processor - 160GB SATA Hard Drive - SATA DVD-RW - Floppy Drive - 1GB DDR2-667 RAM Lūdzu palīdziet man par šo. Paldies. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu uzņemoties pilnu kļūdas ziņojums:
"Windows nevar uzsākt, jo šāds fails ir pazudis vai bojāts C: \ Windows \ system32 \ config \ system " Tādā gadījumā un to, ka tas ir noticis vairākas reizes un pēc pārformatēt, es aizdomas, problēma ir ar jūsu cietā diska. Būtu laba ideja, lai apmeklētu vadīt ražotāja mājas lapā un paķert viņu diagnostikas komunālie lai pārbaudītu godīgumu disku. Mana sistēma: Home Build
|