![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć i hello to everyone. Wciąż na odbiór tego komunikatu o błędzie "\ WINDOWS \ System32 \ Config \ System" w moim komputerze z systemem Windows XP. 1. Do czasu otrzymałem tę wiadomość i naprawy mojego komputera za pomocą płyty instalacyjnej Windows XP. Po 3 do 4 dni Otrzymałem tego typu wiadomości z powrotem i naprawy mojego komputera z powrotem przy użyciu płyty instalacyjnej Windows XP. 3. Do czasu problemu powtórzyć po 1 tydzień i zrobiłem to samo jeszcze raz. Ostatni tydzień problemu powtarzających się ponownie po 5 dni i ponownie sformtowany mój cały system i wyłączoną Windows Update Service, ale teraz znowu problem dzieje. Więc, dlaczego jest tak i co należy zrobić w tym? Dla Twojej informacji, mój komputer specyfikacji jest w taki sposób: -- - Windows XP Professional z dodatkiem Service Pack 2 - Intel Dual Core E2180 Procesor - 160 GB SATA Hard Drive - SATA DVD-RW - Floppy Drive - 1GB pamięci RAM DDR2-667 Proszę mi pomóc w tej sprawie. Dziękuję. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm założeniu pełnego jest komunikat o błędzie:
"Nie można uruchomić systemu Windows, ponieważ brakuje następującego pliku lub jest uszkodzony C: \ windows \ system32 \ config \ system " W takim przypadku i fakt, że to się stało kilka razy i po sformatowaniu, będę podejrzany problem tkwi w dysku twardym. Byłby to dobry pomysł, aby odwiedzić witrynę producenta napędu i chwycić ich diagnostyka narzędzia do sprawdzania integralności dysku. My System: Start Build
|
![]() |
|
| Zakładki |