![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max şi "Bună ziua tuturor. Tot cu privire la primirea acestui mesaj de eroare "\ WINDOWS \ SYSTEM32 \ CONFIG \ SYSTEM" în Windows XP computer. De la 1 data cand am primit acest mesaj si am reparat computerul meu folosind Windows XP CD-ul de instalare. După 3 - 4 zile am primit acest tip de mesaj şi am reparat computerul meu înapoi folosind Windows XP CD-ul de instalare. Pentru a 3-a timp problema repetate după 1 săptămână şi am făcut acelaşi lucru din nou. Ultima săptămână de problemă se repetă din nou după 5 zile si am re-formated meu întregul sistem şi este oprit de Windows Update Service, dar în prezent, problema se intampla din nou. Deci, de ce este aşa şi de ce trebuie să fac pentru asta? Pentru informarea ta, computerului meu este ca acest caiet de sarcini: -- - Windows XP Professional Service Pack 2 - Intel Dual Core E2180 Procesor - 160GB SATA Hard Drive - SATA DVD-RW - Floppy Drive - 1GB DDR2-667 RAM Vă rog să mă ajute în acest sens. Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt asumarea deplină mesaj de eroare este:
"Windows could not start, pentru că următorul fişier lipseşte sau este corupt C: \ windows \ system32 \ config \ system " În această situaţie este şi faptul că acest lucru sa întâmplat de mai multe ori şi ca urmare a unei reformat, mi-ar suspecta problema se află, cu hard disk. Ar fi o idee bună de a vizita site-ul web al producătorului conduce la captarea lor de diagnosticare şi de utilităţi, pentru a verifica integritatea unitate. Sistemul meu: Home Build
|