![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň a ahoj všetkým. Pořád o prijatí tohto chybového hlásenia "\ WINDOWS \ SYSTEM32 \ CONFIG \ SYSTEM" v mojom počítači Windows XP. Za 1. Keď som dostal túto správu a som opravil svoj počítač pomocou inštalačného CD Windows XP. Po 3 - 4 dni som dostal takúto správu späť a já opravoval počítač späť pomocou systému Windows XP inštalačné CD. Pre 3. čas problém opakovať po 1 týždni a som urobil to isté znova. Minulý týždeň sa problém opakovať po 5 dní a já znovu-formated môjho celého systému a vypnúť služby Windows Update, ale teraz je problém opakovania. Takže, prečo je to takhle a čo by som mal urobiť pre to? Pre Vašu informáciu, môj počítač špecifikácie je takhle: -- - Windows XP Professional Service Pack 2 - Duální Intel Core E2180 Procesor - 160gigabajt SATA pevný disk - SATA DVD-RW - Disketová mechanika - 1GB DDR2-667 RAM Prosím, pomôžte mi. Ďakujeme vám. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm predpokladu plného chybové hlásenie:
"Systém Windows sa nedá spustiť z dôvodu Uvedený súbor je poškodený alebo nebol nájdený C: \ windows \ system32 \ config \ system " To sú veci, a skutočnosť, že toto sa stalo niekoľkokrát a po přeformátujete bych podozrenie, že problém spočíva v pevnom disku. Bolo by dobré navštíviť webové stránky výrobcu disku a shrábnout ich diagnostické utility pre kontrolu integrity disku. Môj systém: Domov Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chyba, alebo oznámenia správy Help! | gmckinney39 | Operačné systémy Windows | 3 | 12. máj 2009 18:02 |
| Chybové hlásenie pri štarte | deedee68 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 14. September 2008 08:34 |
| Chybové hlásenie | megabyte | Multimedia & Kodeky | 6 | 8. marca 2008 18:14 |
| Chybové hlásenie | legweak | Všeobecné Software Chat | 1 | 25. októbra 2007 09:54 |
| Chýbajúce dll chybové hlásenie | JMetters | Všeobecné Software Chat | 7 | 6. August 2007 10:43 |
| Thread Tools | |
| |