![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок и Поздрав свима. Стално примања на ову поруку о грешци "\ УИНДОУС \ Сыстем32 \ Цонфиг \ СЫСТЕМ" у мој Уиндоус КСП рачунара. За 1. пут сам примио ову поруку, а ја поправљао мој рачунар користећи Уиндоус КСП инсталациони ЦД. Након 3 до 4 дана сам добила ову врсту поруке назад и ја поправљао мој рачунар вратити помоћу Уиндоус КСП инсталациони ЦД. 3. За време проблем понавља након 1 седмица и ја сам исту ствар поново. Прошли викенд је проблем опет понавља након 5 дана и ја ре-форматед мој цео систем и искључио Уиндоус Упдате Сервице, али сада је проблем дешава поново. Дакле, зашто је то овако и шта да радим за ово? За вашу информацију, мој рачунар спецификација је овако: -- - Уиндоус КСП Профессионал Сервице Пацк 2 - Интел Дуал Цоре Е2180 Процессор - 160ГБ САТА Хард Дриве - САТА ДВД-РУ - Флоппы Дриве - 1ГБ ДДР2-667 РАМ-а Плеасе хелп ме на овом. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам уз претпоставку пуног се порука о грешци:
"Уиндоус не може покренути због следећих датотека недостаје или је корумпиран Ц: \ уиндоус \ сыстем32 \ цонфиг \ сыстем " То је случај и на чињеницу да је то десило неколико пута, а након реформатизовати, ја би осумњичени проблем лежи на вашем тврдом диску. Било би добро да посети погона произвођача уеб странице и ручка њихов дијагностички комуналије за проверу интегритета погон. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Грешка или Обавештење Порука Хелп! | гмцкиннеы39 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 12 мај 2009 18:02 |
| Еррор поруке на покретању | деедее68 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 14. сеп 2008 08:34 |
| Порука о грешци | мегабајта | Мултимедија и кодеци | 6 | 8 март 2008 18:14 |
| Порука о грешци | легуеак | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 25 октобар 2007 09:54 |
| Недостаје длл порука о грешци | ЈМеттерс | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 6 аугуст 2007 10:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |