![]() |
|
| |||
| |||
| Selam ve herkese merhaba için. Ben, "Bu hata iletisini almaya devam \ Windows \ System32 \ Config \ Windows XP bilgisayar sistemi" olarak. Bu ileti aldım ve ben de bilgisayarda Windows XP yükleme CD'sini kullanarak tamir 1 kez. Ben mesajı bu tür alınan ve benim bilgisayar Windows XP yükleme CD'sini kullanarak tamir 3 ila 4 gün sonra. 3. kez sorunu tekrar sonra 1 hafta ve ben tekrar aynı şeyi yaptım. Geçen hafta sorunu 5 gün sonra tekrar ve tekrar tüm sistem format ve Windows Update Servis kapalı, ancak şimdi sorun tekrar oluyor yineledi. Peki, neden böyle oldu ve ben bunu yapmalıyım? Bilginiz için, benim bilgisayarın özellikleri şu şekilde gösterecektir: -- - Windows XP Service Pack 2 - Intel Dual Core İşlemci E2180 - 160GB SATA Sabit Disk - SATA DVD-RW - Disket Sürücü - 1GB DDR2-667 RAM Lütfen bu konuda bana yardım et. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben tam hata mesajı var olduğunu varsayarak:
Çünkü aşağıdaki dosya eksik veya bozuk "Windows başlatılamıyor olabilir C: \ windows \ system32 \ config \ system " Bu durum ve aslında, bu ve biçimlendirirseniz, ben sorunu şüpheli de sabit diskinizde aittir aşağıdaki birkaç kere oldu olan. Bu sürücü üreticisinin web sitesini ziyaret edin ve sürücünün bütünlüğünü kontrol etmek için kendi tanı araçları yakala iyi olurdu. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
![]() |
|
| Bookmarks |