![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт і привіт всім. Я постійно про отримання цього повідомлення про помилку "\ WINDOWS \ System32 \ Config \ System" в моєму комп'ютері Windows XP. За 1-й раз, коли я отримав це повідомлення, і відремонтувати комп'ютер за допомогою Windows XP інсталяційний компакт-диск. Після 3-х до 4 днів я отримав такий лист назад, і я вирушив назад мій комп'ютер за допомогою Windows XP інсталяційний компакт-диск. За 3-є час проблема повторюється через 1 тиждень, і я зробив те ж саме. Минулого тижня проблема повторюється через 5 днів, і я знову відформатований всю систему і відключити службу Windows Update, але тепер проблема відбувається знову. Отже, чому ж це так і що я повинен зробити для цього? Для Вашого відома, технічні характеристики мого комп'ютера виглядає так: -- - Windows XP Professional Service Pack 2 - Intel Dual Core E2180 Процесори - 160GB SATA Hard Drive - SATA DVD-RW - Floppy Drive - 1GB DDR2-667 RAM Будь ласка, допоможіть мені про це. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я припускаю, повне повідомлення про помилку:
"Windows не вдалося запуститися, оскільки наступний файл відсутній або пошкоджений C: \ WINDOWS \ System32 \ Config \ SYSTEM " Це не так, і той факт, що це сталося в кілька разів і після переформатування, я підозрюю, що проблема лежить на вашому жорсткому диску. Це було б гарною ідеєю відвідати веб-сайт виробника диска і захопити їх діагностичні утиліти для перевірки цілісності диска. Моя система: Головна Build
|