![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам неке невоље инсталирања одређених програма попут Адобе Реадер, КуицкТиме и иТунес. Ја сам трчање видик кс64 СП1 и само моја ажурирана је на верзију Уиндоус Инсталлер 4,5 Порука о грешци гласи како следи: ЕРРОР_ИНСТАЛЛ_ПАЦКАГЕ_ОПЕН_ФАИЛЕД 1619 Овај инсталациони пакет није могуће отворити. Проверите је ли постоји и пакет је доступан, или се обратите добављачу апликације како би проверили да је то ваљан Уиндоус Инсталлер пакет. |
|
| |||
| |||
| Најбољи сам могла наћи је да је језик проблем. Нисам програмер или велики тецх гуы, ипак Им 'тежак да бисте сазнали лол. Ево што сам пронашао. Нажалост, нисам пронашао како поправити ыет. Чини се ипак да нема код језика, било у вашем Уиндоус Инсталлер, или програми које покушавате да инсталирате. Овде се налазе линкови Гледам на: хттп://блогс.мсдн.цом/хеатхс/арцхиве...лангуагес.аспкс хттп://мсдн.мицрософт.цом/ен-ус/либрары/мс533052 (ВС.85). аспкс (овај се језик кодове, твој ће бити ср српске верујем?) Пакао не могу наћи чак и Уиндоус инсталиран у моје датотеке видети коју верзију имам ......... |