![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Много случайни проблем, просто започна възникващи от синьо, че сте влезли в системата и на съобщение изглежда заявява RunDLL като APP имали Възникна проблем и е необходимо да се затвори. Аз кликнахте Не Изпрати. Explorer.exe тогава enecountered проблем и е необходимо да се затвори. Аз кликнахте Dont Изпрати. Тогава нищо. Аз натисне Ctrl-Alt-DELETE и познайте какво ... Прозорец Задача Ръководител е Възникна проблем и ... получавате картина. Мога кой да помогне? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това вероятно е проблем със системния регистър. Той със сигурност биха могли да бъдат причинени от някои шпионски или прекалено много. Имате ли anti-spyware/ad-aware Apps на компютъра? С какво се занимава само rebooting компютъра направя първо?
|
| |||
| |||
| Рекламации същите грешки. В безопасен режим на компютъра си е добре, което ме води да се смята, че би могло да бъде водач проблем, но проблемът е започнал едва днес. |
|
| |||
| |||
| Вие сте прав, че биха могли да бъдат свързани с шофьор. Ако проблемът е в системния регистър, тя може да бъде нищо свързани. Аз съм Ще получите Evilfantasy се на това, той е по-опитен от мен в този вид на издаване. Престройте се с мен и аз ще се свържем с него.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Били ли сте се завтече шпионски / вирусът сканира? От това, което винаги съм виждал това е (за липсата на по-добра дума) A прикриващ родово или съобщение за грешка. Както каза Алекс може да има няколко неща. Били ли сте инсталирали нищо напоследък? Отстраняване на "опитам" и тесните го е единственото нещо да направя. Имате ли своя XP CD? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows ремонт определя всички тези рег. тип въпроси.
| |||
| |||
| Може да опитате вървят Chkdsk. Това ще работи чудеса понякога. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Всичко, свързано с USB катастрофи XP | jezza | Общи Хардуер Чат | 11 | 7 Декември 2008 14:15 |
| СТАЛКЕР Ясно небе катастрофи ....... | Бъба | PC & конзолата Gaming | 10 | 18-ти септември 2008 08:21 |
| Катастрофи след стартиране | Сандра | Общи Хардуер Чат | 8 | 19 Юни 2008 01:36 |
| Няколко Случайна катастрофи! Моля помогнете??? | Е 23 | Общи Софтуер Чат | 4 | 4 юни 2008 08:29 |
| Компютърна катастрофи | trayde | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 10 | 22 май 2008 г. 20:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |