![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Velmi náhodný problém, vyskytující se právě začala zčistajasna jsem přihlášen a objevila zpráva uvádí RUNDLL jako APP měl problém a potřeba zavřít. I kliknuli Neodesílat. Explorer.exe enecountered pak k problému a je potřeba ji ukončit. I Dont kliknuli Odeslat. Pak nic. I stisknutí CTRL-ALT-DELETE a hádejte co ... Správce úloh systému Windows byl k potížím a je ... dostanete obrázek. Může někdo pomoct? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je asi problém s rejstříkem. Mohlo by to určitě být způsobeno některé spyware nebo příliš mnoho. Máte nějaké anti-spyware/ad-aware apps na PC? Co právě restartu PC se nejdříve?
|
| |||
| |||
| Vrací stejné chyby. V nouzovém režimu PC je v pohodě, což mě vede k domněnce, že by mohl být problém, ovladače, ale problém začal až dnes. |
|
| |||
| |||
| Máš pravdu, mohl by být řidič související. Pokud je problém v registru, to může být cokoliv-související. Budu si Evilfantasy na to, že je zkušenější, než jsem na tento typ problému. Medvěd se mnou a uvidíme ho kontaktovat.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Už jste běžel spyware / virus testuje? Z toho, co jsem vždycky viděl to je (pro nedostatek lepšího slova) a komplikované nebo generické chybová zpráva. Alex řekl, jako by mohl být libovolný počet věcí. Už jste nainstalovali něco v poslední době? Problémy na "zkusit" a zmenšit to je jediná věc, co mám dělat. Máte vaše XP CD? |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows oprava řeší všechny tyto otázky typu reg.
| |||
| |||
| Mohli byste zkusit spustit chkdsk. Že bude někdy divy. |
|
| |||
| |||
| A to mám spustit z příkazového řádku v nouzovém režimu? Už je to stáří, protože jsem udělal chkdsk |