μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Όλα Crashes

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 04:54
mykul
Αποτελέσματα

Πολύ τυχαία πρόβλημα, μόλις άρχισε να συμβαίνουν έξω από το μπλε, θα έχετε συνδεθεί και ένα μήνυμα εμφανίστηκε δηλώνοντας RunDLL όπως είχε APP αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται να κλείσει. I κλικ Μην Αποστολή. Explorer.exe enecountered τότε ένα πρόβλημα και έπρεπε να κλείσει. I κλικ Dont Αποστολή. Τότε δεν. I πατημένο το πλήκτρο CTRL-ALT-DELETE και μάντεψε ... Windows Task Manager είχε αντιμετώπισε πρόβλημα και ... έχετε την εικόνα. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 05:25
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι πιθανώς ένα πρόβλημα με το μητρώο. Θα μπορούσε βέβαια να προκληθεί από κάποιο spyware ή υπερβολικά.

Έχετε καθόλου anti-spyware/ad-aware εφαρμογές για τον υπολογιστή;

Τι ακριβώς κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή πρώτον;

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 05:37
mykul
Αποτελέσματα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Αυτό είναι πιθανώς ένα πρόβλημα με το μητρώο. Θα μπορούσε βέβαια να προκληθεί από κάποιο spyware ή υπερβολικά.

Έχετε καθόλου anti-spyware/ad-aware εφαρμογές για τον υπολογιστή;

Τι ακριβώς κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή πρώτον;
Επιστρέφει τα ίδια λάθη. Σε ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή είναι εντάξει, το οποίο με κάνει να πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι ένας οδηγός πρόβλημα, αλλά το μόνο πρόβλημα που ξεκίνησε σήμερα.
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 05:52
Ομάδα Δωρητών

Έχεις δίκιο, θα μπορούσε να συνδέονται με οδηγό.

Εάν το πρόβλημα του μητρώου, θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε σχετίζονται.

Είμαι θα λάβετε Evilfantasy στο θέμα αυτό, ο πιο έμπειρος από εμένα σε αυτού του είδους τα ζητήματα.

Αρκούδα μαζί μου και θα επικοινωνήσω μαζί του.

-Kanoakavirus
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 05:58
mykul
Αποτελέσματα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Έχεις δίκιο, θα μπορούσε να συνδέονται με οδηγό.

Εάν το πρόβλημα του μητρώου, θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε σχετίζονται.

Είμαι θα λάβετε Evilfantasy στο θέμα αυτό, ο πιο έμπειρος από εμένα σε αυτού του είδους τα ζητήματα.

Αρκούδα μαζί μου και θα επικοινωνήσω μαζί του.
Ευχαριστούμε Άλεξ, σημαίνει πολλά!
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 09:10
Συντονιστής Ομάδας

Έχετε εκτελέσατε spyware / ιός σαρώνει; Από αυτά που έχω δει αυτό είναι πάντα (για την έλλειψη μια καλύτερη λέξη) μια γενική κρυπτικές ή μήνυμα λάθους. Όπως είπε Άλεξ θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε ορισμένα πράγματα. Έχετε εγκαταστήσει τίποτα τελευταία; Αντιμετώπιση προβλημάτων για να "προσπαθήσουν" και στενό κάτω είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε. Έχετε XP CD σας;

Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 09:54
mykul
Αποτελέσματα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Έχετε εκτελέσατε spyware / ιός σαρώνει; Από αυτά που έχω δει αυτό είναι πάντα (για την έλλειψη μια καλύτερη λέξη) μια γενική κρυπτικές ή μήνυμα λάθους. Όπως είπε Άλεξ θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε ορισμένα πράγματα. Έχετε εγκαταστήσει τίποτα τελευταία; Αντιμετώπιση προβλημάτων για να "προσπαθήσουν" και στενό κάτω είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε. Έχετε XP CD σας;
Λοιπόν έχω κάποιες ειδήσεις που αποκλείει έναν ιό πρόβλημα. I διήρκεσε έναν κατάλογο υπηρεσιών για την αποκατάσταση της λειτουργίας εκκίνησης μέχρι που μου έδωσε την ασφαλή λειτουργία με όλα τα χαρακτηριστικά των κανονικών παράθυρα. Θα προσπαθήσουμε ιός σαρώνει όταν είμαι πίσω στο μηχάνημα. Όχι, τίποτα δεν έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια, και ναι, έχω και εγώ μου XP CD.
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 10:02
Διαχειριστής Ομάδα

Windows επιδιόρθωση διορθώνει όλα αυτά τα θέματα τύπου reg.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 10:04
Συντονιστής Ομάδας

Μπορείτε να δοκιμάστε να εκτελέσετε το chkdsk. Αυτό θα έκανε θαύματα μερικές φορές.

Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 10:14
mykul
Αποτελέσματα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Μπορείτε να δοκιμάστε να εκτελέσετε το chkdsk. Αυτό θα έκανε θαύματα μερικές φορές.
Και για να γίνει αυτό μπορώ να ξεκινήσω μια γραμμή εντολών σε ασφαλή λειτουργία; Ήταν ηλικίες αφού έκανα ένα chkdsk
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.