![]() |
|
| |||
| |||
| Πολύ τυχαία πρόβλημα, μόλις άρχισε να συμβαίνουν έξω από το μπλε, θα έχετε συνδεθεί και ένα μήνυμα εμφανίστηκε δηλώνοντας RunDLL όπως είχε APP αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται να κλείσει. I κλικ Μην Αποστολή. Explorer.exe enecountered τότε ένα πρόβλημα και έπρεπε να κλείσει. I κλικ Dont Αποστολή. Τότε δεν. I πατημένο το πλήκτρο CTRL-ALT-DELETE και μάντεψε ... Windows Task Manager είχε αντιμετώπισε πρόβλημα και ... έχετε την εικόνα. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι πιθανώς ένα πρόβλημα με το μητρώο. Θα μπορούσε βέβαια να προκληθεί από κάποιο spyware ή υπερβολικά. Έχετε καθόλου anti-spyware/ad-aware εφαρμογές για τον υπολογιστή; Τι ακριβώς κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή πρώτον;
|
| |||
| |||
| Επιστρέφει τα ίδια λάθη. Σε ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή είναι εντάξει, το οποίο με κάνει να πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι ένας οδηγός πρόβλημα, αλλά το μόνο πρόβλημα που ξεκίνησε σήμερα. |
|
| |||
| |||
| Έχεις δίκιο, θα μπορούσε να συνδέονται με οδηγό. Εάν το πρόβλημα του μητρώου, θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε σχετίζονται. Είμαι θα λάβετε Evilfantasy στο θέμα αυτό, ο πιο έμπειρος από εμένα σε αυτού του είδους τα ζητήματα. Αρκούδα μαζί μου και θα επικοινωνήσω μαζί του.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Έχετε εκτελέσατε spyware / ιός σαρώνει; Από αυτά που έχω δει αυτό είναι πάντα (για την έλλειψη μια καλύτερη λέξη) μια γενική κρυπτικές ή μήνυμα λάθους. Όπως είπε Άλεξ θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε ορισμένα πράγματα. Έχετε εγκαταστήσει τίποτα τελευταία; Αντιμετώπιση προβλημάτων για να "προσπαθήσουν" και στενό κάτω είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε. Έχετε XP CD σας; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows επιδιόρθωση διορθώνει όλα αυτά τα θέματα τύπου reg.
| |||
| |||
| Μπορείτε να δοκιμάστε να εκτελέσετε το chkdsk. Αυτό θα έκανε θαύματα μερικές φορές. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|