![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vrlo slučajnih problem, samo počela pojavljuje kao grom iz vedrog neba, I prijavljeni i poruke se pojavili navodi kao RunDLL APP je naišao na problem i potrebno da se zatvori. Ja kliknuo Ne šalji. Explorer.exe enecountered onda problem i potrebno da se zatvori. Ja kliknuo Dont Šalji. Onda ništa. I pritisne Ctrl-Alt-Delete and guess what ... Windows Task Manager je naišao na problem i ... dobijate sliku. Može bilo tko pomoć? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je vjerojatno problem s registry. Moglo bi sigurno biti uzrokovane nekim spyware ili previše. Imate li anti-spyware/ad-aware apps na PC? Što samo ponovne inicijalizacije operacijskog sust PC prvo učiniti?
|
| |||
| |||
| Vraća iste greške. U sigurnom načinu rada računala je u redu, što dovodi vjerujte mi da bi to moglo biti vozač problem, ali problem samo počeo danas. |
|
| |||
| |||
| Ti si pravo, to bi mogao biti vozač povezane. Ako je problem registra, to bi mogao biti sve vezane. Im 'gonna get Evilfantasy na to, on je iskusniji od mene na ovu vrstu problema. Držite se sa mnom, a ja ću ga kontaktirati.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Da li si išla spyware / virus skenira? Od ono što sam vidio to je uvijek (u nedostatku bolje riječi) a grobni ili generička poruka o pogrešci. Kao Alex je rekao može biti bilo koji broj stvari. Imate li instaliran ništa u zadnje vrijeme? Rješavanje problema u "probati" i uskih ga je jedina stvar za napraviti. Imate li vaš XP CD? |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows popravak popravci svih ovih reg tip pitanja.
| |||
| |||
| Moglo bi probati trčanje chkdsk. Koji će raditi čuda ponekad. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sve spojeno na usb crashes xp | jezza | General Hardware Chat | 11 | 7. prosinac 2008 14:15 |
| Stalker Clear Sky Crashes ....... | Bubba | PC & konzole Igre | 10 | 18. Ruj 2008 08:21 |
| Crashes nakon pokretanja | Sandra | General Hardware Chat | 8 | 19. lipnja 2008 01:36 |
| Nekoliko Random Crashes! Please help? | Je 23 | Općenito Software Chat | 4 | 4. lipnja 2008 08:29 |
| Computer crashes | trayde | Virus, Spyware i sigurnost | 10 | 22. svibanj 2008 20:31 |
| Thread Tools | |
| |