![]() |
|
| |||
| |||
| בעיה מאוד אקראי, רק התחילה התרחשות לפתע פתאום, אני נכנסת למערכת ו הודעה הופיעו וקבע RunDLL כפי App היה נתקל בבעיה ואת הצורך לסגור. אני לחצו אל תשלח. Explorer.exe enecountered אז בעיה ועל הצורך כדי לסגור. אני לחצו Dont שלח. אז כלום. אני לחוץ Ctrl-Alt-DELETE ונחש מה ... מנהל המשימות של Windows היה נתקל בבעיה ו ... אתה מקבל את התמונה. מישהו יכול לעזור? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה כנראה בעיה עם הרישום. זה בהחלט יכול להיגרם על ידי תוכנות ריגול או קצת יותר מדי. האם יש לכם anti-spyware/ad-aware Apps במחשב? מה בדיוק יתכן ואיתחול המחשב לעשות קודם?
|
| |||
| |||
| מחזיר את אותן שגיאות. במצב בטוח המחשב הוא בסדר גמור, אשר גורמת לי להאמין שזה יכול להיות נהג בעיה, אבל הבעיה רק התחילה היום. |
|
| |||
| |||
| אתה צודק, זה יכול להיות קשור הנהג. אם הבעיה היא ברישום, זה יכול להיות כל דבר הקשור. אני הולך לקבל Evilfantasy על זה, הוא יותר ממה שאני חווה את זה סוג של בעיה. דובי איתי ואני יהיה צור אותו.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| האם רן ריגול / וירוס סורק? לפי מה שאני צריך תמיד לראות את זה (על חוסר מילה טובה יותר) של נסתר או הודעת שגיאה כללית. כמו אלכס אמר יכול להיות כל מספר דברים. האם התקנת משהו לאחרונה? פתרון בעיות כדי "לנסות" וכן לצמצם את זה הוא הדבר היחיד לעשות. האם יש לך את XP לכונן? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows לתקן תיקונים אלה רג כל סוג בעיות.
| |||
| |||
| אתה יכול לנסות לפעול Chkdsk. זה יעבוד פלאים לפעמים. |
|
| |||
| |||
| וכדי לעשות את זה אני מתחיל לעשות את הפקודה במצב בטוח? זה היה מאז בגילאי עשיתי א Chkdsk |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כל דבר הקשור USB קריסות XP | jezza | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 7 דצמבר 2008 14:15 |
| STALKER Clear Sky קריסות ....... | Bubba | PC & קונסולת משחקים | 10 | 18 ספטמבר 2008 08:21 |
| קריסות לאחר הפעלה | סנדרה | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 19th יוני 2008 01:36 |
| מספר אקראי קריסות!! בבקשה עזרה? | IS 23 | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 4th יוני 2008 08:29 |
| המחשב קורס | trayde | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 10 | 22 מאי 2008 20:31 |
| שרשרת כלים | |
| |