![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labai atsitiktinai problema, tik pradėjo atsiranda iš mėlynos, aš prisijungęs ir pranešimą, kuriame atsirado RUNDLL kaip APP susidūrė su problema ir reikia uždaryti. Aš paspausti Nesiųsti. Explorer.exe tada enecountered problema ir reikia uždaryti. Aš paspausti Dont Send. Tada nieko. Paspaudus klavišus CTRL-ALT-DELETE ir guess what ... Windows Task Manager susidūrė su problema ... gaunate paveikslėlį. Can anyone help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai tikriausiai su registro problema. Tai tikrai galėtų sukelti kai kurių šnipinėjimo programų ar per daug. Ar turite anti-spyware/ad-aware Apps ant PC? Ką tik perkrauna PC padaryti pirmiausia?
|
| |||
| |||
| Grąžina pačių klaidų. Be Safe Mode PC bauda, kuri verčia mane manyti, kad jis galėtų būti vairuotojo problema, tačiau problemos prasidėjo tik šiandien. |
|
| |||
| |||
| Jūs teisus, tai gali būti vairuotojo susiję. Jei problema yra registras, tai gali būti bet kas susiję. I'm gonna get Evilfantasy ir dėl to, jis daugiau patirties, nei aš į šią problemą tipo. Lokys su manimi, ir aš su juo susisiekti.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Ar jūs paleidote spyware / virus skenuoja? Iš to, ką aš visada mačiau yra (dėl nepakankamo geresnis žodis) paslaptinga ar bendrą pranešimą apie klaidą. Kaip sakė Aleksas galėtų būti bet dalykų skaičių. Ar įdiegėte nors pastaruoju metu? Problemų su "Try" ir siauri žemyn yra vienintelis dalykas, ką daryti. Ar turite savo XP CD? |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows remontas išsprendžia visas šias reg tipo klausimai.
| |||
| |||
| Galite pabandyti chkdsk veikti. Kad dirbs stebuklų kartais. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nieko prijungti prie USB avarijų XP | jezza | General Hardware Chat | 11 | 7 gruodis 2008 14:15 |
| STALKER Clear Sky Crashes ....... | Bubba | PC & konsolės Žaidimai | 10 | 18 rugsėjis 2008 08:21 |
| Crashes nuo pradžios iki | Sandra | General Hardware Chat | 8 | Birželis 19, 2008 01:36 |
| Kelios Atsitiktinė crashes! Please help? | Yra 23 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 4 birželis 2008 08:29 |
| Kompiuteris turi | trayde | Virus, Spyware & Security | 10 | Gegužė 22, 2008 20:31 |
| Temos įrankiai | |
| |