![]() |
|
| |||
| |||
| Ļoti izlases problēmu, tikko sākusi, kas rodas no zila, es pieteicies un ziņa parādījās, kurā RunDLL kā APP bija radušās problēmas un vajadzēja slēgt. Es noklikšķinājis Don't Send. Explorer.exe tad enecountered problēma un vajadzēja slēgt. Es uzklikšķināt Dont Send. Tad neko. Es piespiedu CTRL-ALT-DELETE un guess what ... Windows Task Manager bija radušās problēmas un ... jums picture. Can anyone help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir iespējams, problēma ar reģistru. Tas, protams, var radīt dažu spiegprogrammatūru vai pārāk daudz. Vai jums ir anti-spyware/ad-aware progr uz pc? Kāda tieši rebooting pc darīt vispirms?
|
| |||
| |||
| Atgriež pašas kļūdas. Drošajā režīmā dators ir labi, kas man liek domāt, tas varētu būt vadītāja problēma, bet problēma sākās tikai šodien. |
|
| |||
| |||
| Tev taisnība, tas varētu būt vadītāja saistīti. Ja problēma ir reģistrs, to varētu kaut ko saistītas. I'm gonna get Evilfantasy kas par šo jautājumu, viņš ir vairāk pieredzējis, nekā es pēc šāda veida jautājumu. Bear ar mani, un es jums sazināties ar viņu.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Vai jūs skrēja spyware / vīruss skenē? No tā, ko es vienmēr esmu redzējis tas ir (neesamības dēļ labāk word) noslēpumains vai vispārēja kļūdas ziņojumu. Tāpat kā Alex teica, varētu būt jebkurš vairākas lietas. Vai esat instalējis kaut ko pēdējā laikā? Traucējummeklēšana uz "mēģināt" un šaurs tas noteikti nav vienīgais, ko darīt. Vai Jums ir Jūsu XP CD? |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Logu remonts nosaka visus šos raj tipa jautājumiem.
| |||
| |||
| Jūs varētu mēģināt darboties chkdsk. Tas būs brīnumus reizēm. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|