![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Bardzo losowej problemu, po prostu zaczął występujące z niebieskim, zalogowany i pojawił się komunikat stwierdzający RUNDLL jak APP miał napotkał problem i potrzebne, aby zamknąć. Kliknąłem Nie Wyślij. Explorer.exe następnie enecountered problem i potrzebne, aby zamknąć. I Dont kliknięciu Wyślij. Potem nic. I naciśnięciu Ctrl-Alt-Delete i guess what ... Menedżerze zadań Windows miał napotkał problem i ... masz zdjęcia. Czy ktoś może pomóc?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jest to prawdopodobnie problem z rejestru. To z pewnością mogłoby być spowodowane przez niektóre programy szpiegujące lub zbyt dużo.
Czy mają Państwo anti-spyware/ad-aware aplikacje na PC? Co tylko ponownego uruchamiania komputera po pierwsze zrobić?
|
|
|
|||
|
|||
|
Zwraca te same błędy. W trybie awaryjnym komputer jest dobrze, co prowadzi do mnie, aby sądzić, mogłoby stać się siłą napędową problemu, ale problem tylko zacząć.
|
|
|
|||
|
|||
|
Masz rację, to może być związane z kierowcą.
Jeśli problem jest w rejestrze, to może być coś związanego. I'm gonna get Evilfantasy na tym, że bardziej doświadczony niż w tego typu problemów. Bear with me and I'll skontaktuj się z nim.
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Czy prowadził spyware / skanowanie wirusów? Z tego, co mam zawsze postrzegana jest to (z braku lepszego słowa) a cryptic generycznych lub komunikat o błędzie. Jak powiedział Alex może być dowolną liczbę rzeczy. Czy zainstalowane coś ostatnio? Rozwiązywanie problemów na "próbę" i wąskie go jest jedyną rzeczą do zrobienia. Czy masz XP CD?
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Windows naprawy ustala wszystkie te kwestie typu reg.
|
|||
|
|||
|
Można uruchomić chkdsk. To będzie działać cuda czasem.
|
|
|
|||
|
|||
|
A do tego mogę uruchomić wiersz polecenia w trybie awaryjnym? It's been ages since I zrobili chkdsk
|