![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Veľmi náhodný problém, vyskytujúce sa práve začala zčistajasna som prihlásený a objavila správa uvádza RUNDLL ako APP mal problém a potreba zatvoriť. I klikli Neodosielať. Explorer.exe enecountered potom k problému a je potrebné ju ukončiť. I Dont klikli Odoslať. Potom nič. I stlačení CTRL-ALT-DELETE a hádejte co ... Správca úloh systému Windows bol k ťažkostiam a je ... dostanete obrázok. Môže niekto pomoct? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je asi problém s registrom. Mohlo by to určite byť spôsobené niektoré spyware alebo príliš veľa. Máte nejaké anti-spyware/ad-aware apps na PC? Čo práve reštarte PC sa najskôr?
|
| |||
| |||
| Vracia rovnaké chyby. V núdzovom režime PC je v pohode, čo ma vedie k presvedčeniu, že by mohol byť problém, ovládače, ale problém začal až dnes. |
|
| |||
| |||
| Máš pravdu, mohol by byť vodič súvisiace. Ak je problém v registri, to môže byť čokoľvek-súvisiace. Budem si Evilfantasy na to, že je skúsenejší, ako som na tento typ problému. Medveď so mnou a uvidíme ho kontaktovať.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Už ste běžel spyware / vírus testuje? Z toho, čo som vždy videl to je (pre nedostatok lepšieho slová) a komplikované alebo všeobecné chybové hlásenie. Alex povedal, ako by mohol byť ľubovoľný počet vecí. Už ste nainštalovali niečo v poslednej dobe? Problémy na "skúsiť" a zmenšiť to je jediná vec, čo mám robiť. Máte vaše XP CD? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows oprava rieši všetky tieto otázky typu reg
| |||
| |||
| Mohli by ste skúsiť spustiť chkdsk. Že bude niekedy divy. |
|
| |||
| |||
| A to mám spustiť z príkazového riadka v núdzovom režime? Už je to vek, pretože som urobil chkdsk |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čokoľvek pripojený ku kolapsu usb xp | jezza | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 7. decembra 2008 14:15 |
| STALKER Clear Sky Crashes ....... | Bubba | PC a herné konzoly | 10 | 18. September 2008 08:21 |
| Crashes po spustení | Sandra | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 19. júna 2008 01:36 |
| Niekoľko Náhodný Crashes! Prosím pomôžte? | IS 23 | Všeobecné Software Chat | 4 | 4. júna 2008 08:29 |
| Počítačové pády | trayde | Virus, spyware a bezpečnosť | 10 | 22. mája 2008 20:31 |
| Thread Tools | |
| |