![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Врло случајних проблем, само почела појављује као гром из ведрог неба, И пријављени и поруке се појавили наводи као РунДЛЛ АПП је наишао на проблем и потребно да се затвори. Ја кликнуо Не шаљи. Експлорер.ексе енецоунтеред онда проблем и потребно да се затвори. Ја кликнуо Донт Шаљи. Онда ништа. И притисне Цтрл-Алт-Делете анд гуесс ухат ... Уиндоус Таск Манагер је наишао на проблем и ... добијате слику. Може било ко помоћ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је вероватно проблем са регистры. Могло би сигурно бити узроковане неким спыуаре или превише. Имате ли анти-спыуаре/ад-ауаре аппс на ПЦ? Шта само поновног покретања оперативног сушта ПЦ прво учинити?
|
| |||
| |||
| Враћа исте грешке. У безбедном начину рада рачунара је у реду, што доводи верујте ми да би то могло бити возач проблем, али проблем само почео данас. |
|
| |||
| |||
| Ти си право, то би могао бити возач повезане. Ако је проблем регистратора, то би могао бити све везане. Им 'гонна гет Евилфантасы на то, он је искуснији од мене на ову врсту проблема. Држите се са мном, а ја ћу га контактирати.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Да ли си ишла спыуаре / вирус скенира? Од оно што сам видео то је увек (у недостатку боље речи) а гробне или генеричке порука о грешци. Као Алекс је рекао може бити било који број ствари. Имате ли инсталиран ништа у задње време? Решавање проблема у "пробати" и уских га је једина ствар за направити. Имате ли ваш КСП ЦД? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уиндоус поправак поправци свих ових рег тип питања.
| |||
| |||
| Могло би пробати трчање цхкдск. Који ће радити чуда понекад. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Све спојено на усб црасхес ксп | језза | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 7 децембар 2008 14:15 |
| Сталкер Цлеар Скы Црасхес ....... | Буббле | ПЦ & конзоле Игре | 10 | 18. сеп 2008 08:21 |
| Црасхес након покретања | Сандра | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 19. јуна 2008 01:36 |
| Неколико Рандом Црасхес! Плеасе хелп? | Је 23 | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 4. јуна 2008 08:29 |
| Цомпутер црасхес | траыде | Вирус, Спыуаре и безбедност | 10 | 22 мај 2008 20:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |