![]() |
|
| |||
| |||
| Olarak uygulaması bir sorunla karşılaştı ve kapatmak için gerekli Çok rasgele sorunu, sadece mavi, bir mesaj ve oturum açmış dışında meydana başladı RUNDLL belirten çıktı. I do not send tıkladım. Explorer.exe sonra bir sorun enecountered ve kapatılması için gerekli. I Dont gönder tıklamıştır. Sonra hiçbir şey. Ne ... Windows Görev Yöneticisi bir sorunla karşılaştı vardı ... bir resmi almak-ALT-DELETE ve tahmin CTRL pressed. Can anyone help? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunun nedeni kayıt ile ilgili bir sorun var. Bu kesinlikle bir casus yazılım ya da çok fazla sebep olabilir. Bir bilgisayar üzerinde herhangi bir anti-spyware/ad-aware uygulamalar var mı? Ne PC rebootlayana bir ilk var?
|
| |||
| |||
| İade aynı hatalar. Güvenli Modda PC iyi olan bana bir sürücü sorun olabilir, ancak inanmak için sorun sadece bugün başladı neden olduğunu. |
|
| |||
| |||
| You're right, bu olabilir sürücü ilgili. Sorun, kayıt defterini, bu herhangi bir şey olabilir ilgili. Ben bu konuda Evilfantasy alacağım var, o daha deneyimli daha Ben sorunu bu tür at. Ayı beni ve onu ulaşacağız.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Size casus koştum / virüs tarar mı? Ne zaman bu gördük bir şifreli veya genel hata mesajı daha iyi bir kelime eksikliği () içindir. Alex gibi şeyleri herhangi bir sayı söyledi. Size son bir şey yüklü mü? "Denemek için" Sorun Giderme ve biraz dar yapmak için tek şey. Size XP CD var mı? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows, tüm bu reg tipi sorunları düzeltmeleri onarabilir.
| |||
| |||
| Sen chkdsk çalışan deneyebilirsiniz. Bu bazen mucizeler çalışacaktır. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|