![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Дуже випадкова проблема, просто почали відбуваються Out Of The Blue, я увійшов у систему, і з'явилися повідомлення про те RunDLL як APP зіткнулася з проблемою і необхідно закрити. Я натиснув Не надсилати. Explorer.exe потім enecountered проблемою і необхідно закрити. Я натиснув Dont Надіслати. Тоді нічого. Я натиснув Ctrl-Alt-Delete і вгадайте що ... Диспетчер завдань Windows зіткнувся з проблемою ... і ви отримаєте картину. Чи можна допомогти? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це, мабуть, проблема з реєстром. Це, безумовно, може бути викликана якимись програми-шпигуни чи занадто багато. У вас є anti-spyware/ad-aware додатків на ПК? Що означає тільки перезавантаження ПК робити по-перше?
|
| |||
| |||
| Повернення тих же помилок. У безпечному режимі комп'ютер штрафом, який змушує мене вірити це може бути причиною проблеми, але проблеми тільки почалися сьогодні. |
|
| |||
| |||
| Ви маєте рацію, це може бути драйвером пов'язані між собою. Якщо проблема полягає в реєстрі, це може бути кимось пов'язані між собою. Я збираюся отримати в Evilfantasy на це, він більш досвідчених, чим я на цьому типі питання. Потрапити мене, і я з ним зв'язатися.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Ти побіг шпигунського / вірус сканує? З того, що я завжди бачив це (за відсутністю кращого слова) прихована або загальне повідомлення про помилку. Як сказав Алекс може бути будь-яку кількість речей. Встановили Чи Ви нічого останнім часом? Усунення неполадок на "спробувати" і звузити її єдине, що робити. У вас є XP CD? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows виправлення усуває всі ці питання, р-типу.
| |||
| |||
| Можна спробувати запустити CHKDSK. Це буде творити чудеса іноді. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Все, що пов'язано з USB аварій XP | jezza | Генеральний обладнання чат | 11 | 7 грудня 2008 14:15 |
| STALKER Clear Sky Crashes ....... | Bubba | PC & консоль Gaming | 10 | 18 вересня 2008 08:21 |
| Збої після запуску | Сандра | Генеральний обладнання чат | 8 | 19 червня 2008 01:36 |
| Кілька випадкові збої! Прохання допомогти?? | Складає 23 | General Software чат | 4 | 4 червня 2008 08:29 |
| Комп'ютерний збій | trayde | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 10 | 22 травня 2008 20:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |