Explorer.exe и д-р Уотсън postmortem дебъгер проблеми Аз съм като проблеми с моя компютър, тъй като имам новите неща (на нещата в моя профил "), както и проблемите, аз съм като е, че на моменти грешка идва нагоре казва или" Explorer.exe възникна грешка и трябва да Close "или" Д-р Уотсън Postmortem дебъгер възникна грешка и трябва да се затвори "По-голямата част от времето те се случи заедно, но може да бъде в произволен ред, а във втория обикновено се появява след като съм изпратен доклад за грешка.
Всъщност, аз искам да знам, ако някой знае какво е грешно, аз не мисля, че е зловреден софтуер проблема, защото съм бил с проблема почти от деня аз инсталиран Windows, но аз съм текат чрез премахване на злонамерен софтуер темата, и ще пост трупите, когато те са създали.
Що се отнася, когато тя се случи, то може да бъде по всяко време, без мен наистина правят нещо (който се помня все пак), но много от времето, то е било, когато натиснете проекта (началото меню не се показва на всички, на грешка идва нагоре вместо), или че е когато Кликнете с десния бутон върху файла (отново, без меню)
Ако някоя допълнителна информация се изисква, аз ще направя с най-добре да се отговори.
Благодарности
Моята система: Първо OC Процесор (и): Intel E2180@2.85 | Дънната платка: Гигабайт GA-P35-DS3L | RAM памет: 2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5 | Графична карта (и): Gainward ATI 3850 | Звукова карта: на борда | Hard Drive (и): 120GB SEAGATE Barracuda 7200,7 | Оптично устройство (а): Hitachi DVD-ROM GD-2500 | Дело / PSU: Корсар VX450 | Охлаждане: AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm | Мрежа / Интернет: на борда / мнение 10Meg девице кабел | Монитор (и): Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m | Операционна система (и): XP Home | |