μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Explorer.exe και Dr Watson postmortem προβλήματα εντοπισμού σφαλμάτων

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Δεκεμβρίου, 2008, 11:08
Ομάδα Δωρητών

Είμαι έχοντας προβλήματα με τον υπολογιστή μου από τότε που πήρε το νέο υλικό (το υλικό στο προφίλ μου) και τα προβλήματα που έχω, είναι ότι μερικές φορές, ένα λάθος έρχεται είτε λέγοντας "explorer.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να κλείσει "ή" Δρ Watson Postmortem εντοπισμού σφαλμάτων αντιμετώπισε ένα σφάλμα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία "Τα περισσότερα από τη στιγμή που θα συμβεί, αλλά μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε σειρά, αλλά η δεύτερη συνήθως εμφανίζεται μία φορά Έστειλα την αναφορά σφάλματος.

Βασικά, θα ήθελα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει τι είναι λάθος, δεν πιστεύω ότι είναι ένα πρόβλημα του κακόβουλου λογισμικού, επειδή έχω το πρόβλημα που έχουν σχεδόν από τη μέρα που θα εγκατασταθούν τα Windows, αλλά είμαι λειτουργεί μέσω της αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού νήμα, και μετά θα οι κορμοί όταν δημιουργήθηκε.

Όσον αφορά, όταν αυτό συμβεί, μπορεί να είναι ανά πάσα στιγμή, χωρίς να κάνει κάτι πραγματικά μου (που μπορώ να θυμάμαι έτσι κι αλλιώς), αλλά πολλά από τη στιγμή που θα είναι είτε όταν αρχίσει Τύπο (το μενού Έναρξη δεν δείχνει καθόλου, η σφάλμα ανέρχεται αντί), ή όταν είναι δεξί κλικ σε ένα αρχείο (και πάλι, δεν το μενού)

Εάν τυχόν απαιτείται για περισσότερες πληροφορίες, εγώ θα το κάνουμε με την καλύτερη δυνατή απάντηση.

Ευχαριστώ

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 28 Δεκεμβρίου 2008, 19:13
Μέλος Ομάδα

προσπαθήστε να τρέξετε memtest http://www.memtest.org/ (im συγγνώμη αν δεν επιτρέπεται να δημοσιεύει συνδέσμους im νέα)
ram μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, όπως αυτό
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.