| Είμαι έχοντας προβλήματα με τον υπολογιστή μου από τότε που πήρε το νέο υλικό (το υλικό στο προφίλ μου) και τα προβλήματα που έχω, είναι ότι μερικές φορές, ένα λάθος έρχεται είτε λέγοντας "explorer.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να κλείσει "ή" Δρ Watson Postmortem εντοπισμού σφαλμάτων αντιμετώπισε ένα σφάλμα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία "Τα περισσότερα από τη στιγμή που θα συμβεί, αλλά μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε σειρά, αλλά η δεύτερη συνήθως εμφανίζεται μία φορά Έστειλα την αναφορά σφάλματος.
Βασικά, θα ήθελα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει τι είναι λάθος, δεν πιστεύω ότι είναι ένα πρόβλημα του κακόβουλου λογισμικού, επειδή έχω το πρόβλημα που έχουν σχεδόν από τη μέρα που θα εγκατασταθούν τα Windows, αλλά είμαι λειτουργεί μέσω της αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού νήμα, και μετά θα οι κορμοί όταν δημιουργήθηκε.
Όσον αφορά, όταν αυτό συμβεί, μπορεί να είναι ανά πάσα στιγμή, χωρίς να κάνει κάτι πραγματικά μου (που μπορώ να θυμάμαι έτσι κι αλλιώς), αλλά πολλά από τη στιγμή που θα είναι είτε όταν αρχίσει Τύπο (το μενού Έναρξη δεν δείχνει καθόλου, η σφάλμα ανέρχεται αντί), ή όταν είναι δεξί κλικ σε ένα αρχείο (και πάλι, δεν το μενού)
Εάν τυχόν απαιτείται για περισσότερες πληροφορίες, εγώ θα το κάνουμε με την καλύτερη δυνατή απάντηση.
Ευχαριστώ
Το σύστημά μου: Πρώτο OC Processor (s): Intel E2180@2.85 | Motherboard: Gigabyte GA-σ. 35-DS3L | Μνήμες: 2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5 | Κάρτα γραφικών (ες): Gainward ATI 3850 | Κάρτα Ήχου: επί του σκάφους | Hard Drive (s): 7200,7 Seagate Barracuda 120GB | Optical Drive (s): HITACHI DVD-ROM GD-2500 | Υπόθεση / PSU: Corsair VX450 | Ψύξη: AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm | Network / Internet: επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο | Monitor (ες): ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m | Operating System (s): XP Home | |