manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Explorer.exe i Dr. Watson posmrtan probleme za pronalaženje pogrešaka

Reply

Thread Tools
Old 18. prosinca 2008, 11:08
Donatorska Grupa

Default Explorer.exe i Dr. Watson posmrtan probleme za pronalaženje pogrešaka

Im 'vlasništvo problem sa mojim računalo otada JA je dobio nove stvari (stvari su u mom profilu) i ja sam ima problema, je da je na vrijeme, dolazi do pogrešku rekavši ni "explorer.exe naišao na pogrešku i potreba za zatvoriti ", odnosno" Dr. Watson posmrtan razbubnik naišao je na pogrešku i mora se zatvoriti "Većinu vremena oni se dogoditi zajedno, ali mogu biti u bilo kojem redoslijedu, a drugom se obično javlja nakon što sam poslala izvješće o pogrešci.

Uglavnom, želim znati da li itko zna što je krivo, ne mislim to je problem jer sam štetni sadržaj su vlasništvo problem gotovo iz dana sam instaliran sustav Windows, ali sam se izvodi kroz uklanjanje zlonamjernih programa thread, pa će post se prijavljuje kada su stvorili.

Što kad se dogodi, on se može u bilo koje vrijeme, bez mene stvarno radi ništa (koji ionako ne mogu sjetiti), ali puno vremena je bilo kada sam Pritisnite Start (početni izbornik ne pokazuje u svemu, greška dogoditi se umjesto toga), ili je ono kad sam desni klik na datoteku (opet, ne meni)

Ako je bilo je potrebno više informacija, ja ću učiniti po najbolje odgovoriti.

Hvala

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 28. prosinca 2008, 19:13
Member Group

Default Explorer.exe i Dr. Watson posmrtan probleme za pronalaženje pogrešaka

Pokušajte sa memtest http://www.memtest.org/ (ispričavam se ako im nije dozvoljeno postavljati linkove im novo)
ovan ponekad može uzrokovati probleme kao što je ova
Reply

Register

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problemi sa regedit, Explorer i. Exe datoteke! nibnibz Windows Operating Systems 6 29. lipnja 2009 17:11
Windows Explorer Problemi ... Mislim! POMOZITE! marky7186 Windows Operating Systems 1 4. Sep 2008 03:49
Doc Watson greška našto preuzimanje datoteka from moj canon digitalne kamere Kona1984hawaii Multimedija i kodeci 4 4. ožujak 2008 20:40
Internet Explorer problem newbcpu Web Browsers & FTP Klijenti 1 4. siječanj 2008 21:17
Nekoliko problema sa Internet Explorer af537 Web Browsers & FTP Klijenti 2 8. Sep 2007 04:55
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.