Explorer.exe i Dr. Watson posmrtan probleme za pronalaženje pogrešaka Im 'vlasništvo problem sa mojim računalo otada JA je dobio nove stvari (stvari su u mom profilu) i ja sam ima problema, je da je na vrijeme, dolazi do pogrešku rekavši ni "explorer.exe naišao na pogrešku i potreba za zatvoriti ", odnosno" Dr. Watson posmrtan razbubnik naišao je na pogrešku i mora se zatvoriti "Većinu vremena oni se dogoditi zajedno, ali mogu biti u bilo kojem redoslijedu, a drugom se obično javlja nakon što sam poslala izvješće o pogrešci.
Uglavnom, želim znati da li itko zna što je krivo, ne mislim to je problem jer sam štetni sadržaj su vlasništvo problem gotovo iz dana sam instaliran sustav Windows, ali sam se izvodi kroz uklanjanje zlonamjernih programa thread, pa će post se prijavljuje kada su stvorili.
Što kad se dogodi, on se može u bilo koje vrijeme, bez mene stvarno radi ništa (koji ionako ne mogu sjetiti), ali puno vremena je bilo kada sam Pritisnite Start (početni izbornik ne pokazuje u svemu, greška dogoditi se umjesto toga), ili je ono kad sam desni klik na datoteku (opet, ne meni)
Ako je bilo je potrebno više informacija, ja ću učiniti po najbolje odgovoriti.
Hvala
My System: Prvo OC Procesor (i): Intel E2180@2.85 | Matične ploče: Gigabajt GA-P35-DS3L | RAM memorija: 2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5 | Grafička kartica (e): Gainward ATI 3850 | Sound Card: na brodu | Tvrdi disk (i): 7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB | Optički pogon (e): Hitachi DVD-ROM GD-2500 | Case / PSU: Gusar VX450 | Hlađenje: AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm | Network / Internet: na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel | Monitor (e): Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m | Operacijski sustav (e): XP Home | |