| Van probléma, mert a PC megvan az új cucc (a dolgot az én profil), és a problémákat, én vagyok annak, hogy néha egy hibát, amikor azt sem "explorer.exe hibát észlelt, ezért közeli "vagy" Dr. Watson utáni debugger hibát észlelt, ezért leáll "A legtöbbször ők történni együtt, de lehet bármilyen sorrendben, de a második rendszerint egyszer már elküldte a hibajelentést.
Alapjában véve, én azt szeretném tudni, ha valaki tudja, mi a baj, nem hiszem, hogy ez egy rosszindulatú szoftverek probléma, mert már a problémát, amelyek szinte a nap telepített Windows-t, de én fut a rosszindulatú szoftverek eltávolítására téma, és a poszt A naplókat, amikor azokat létrehozzák.
Ami, ha megtörténik, akkor minden alkalommal, anélkül, hogy nekem igazán csinál semmit (hogy én is emlékszem, egyébként), de sok idő van, amikor én sajtó kezdete (a Start menü nem jelenik meg minden, a error jön ki helyette), vagy azt, ha jobb klikk a fájl (ismét, nem menü)
Ha bármilyen további információ szükséges, akkor nem a legjobb válasz.
Köszönöm
My System: Először OC Processzor (ok): Intel E2180@2.85 | Alaplap: Gigabyte GA-P35-DS3L | RAM memória: 2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5 | Grafikus kártya (k): Gainward ATI 3850 | Hangkártya: a fedélzeten | Merevlemez (ek): 120GB Seagate Barracuda 7200,7 | Optikai meghajtó (k): HITACHI DVD-ROM GD-2500 | Case / tápegység: Corsair VX450 | Hűtés: AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm | Hálózat / Internet: a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel | Monitor (ok): ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m | Operációs rendszer (ek): XP Home | |